Macar niste poze.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by crisneg View Posttoti cei din club care sunt interesati sa vina ii rog sa voteze in poll imediat cum dl kandrrei il reseteaza
p.s. vedeti pe cine suparati pe forum ca o sa primiti pm-uri cu intrebari de genul: cate zile vrei sa ai carnetul suspendat ?.
UPS! sa nu ma calce vreo masina neagra dupa "piesa" asta !Last edited by NerviiMei; 24 July 2008, 01:22.
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View Postintelege ca nu eu resetez aceste poll-uri, pentru asta vb cu cristi_xp.
p.S. Vedeti pe cine suparati pe forum ca o sa primiti pm-uri cu intrebari de genul: cate zile vrei sa ai carnetul suspendat ?.
UPS! sa nu ma calce vreo masina neagra dupa "piesa" asta !
Astept PM.
Comment
-
Din pacate da.... Dar nu dau nume....Deocamdata....Poate are macar curajul sa " iasa in fata"!
Comment
-
Ok...Suna aiurea...Pe ce baza sa-mi suspende mie cineva carnetul pe cateva zile?
suna aiurea doar, zic eu ;)
" Poate are macar curajul sa " iasa in fata"! " - uuu suna interesant...
P.S. : a disparut complet chestia cu reputation, sau e ceva temporar?Last edited by bolo; 24 July 2008, 01:53.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by bolo View PostOk...Suna aiurea...Pe ce baza sa-mi suspende mie cineva carnetul pe cateva zile?
suna aiurea doar, zic eu ;)
Originally posted by bolo View Post" Poate are macar curajul sa " iasa in fata"! " - uuu suna interesant...
Originally posted by bolo View PostP.S. : a disparut complet chestia cu reputation, sau e ceva temporar?Last edited by NerviiMei; 24 July 2008, 02:30.
Comment
-
Va rog folositi acest thread doar pentru stabilirea intalnirilor de sambata respectiv duminca(e o exceptie)
@ tweety...Te rog foloseste threadul tau pentru folii si alte accesorii
si eu ma mai abat de la regula ....Fiecare o face dar nu exagerat. Va rog
@kandrrei...E o "pastila aruncata" sau vrei sa ne pui pe jar pe fiecare dintre noi???
@florynelu: Buna dimineataLast edited by crisneg; 24 July 2008, 09:36.
Comment
-
-
Originally posted by crisneg View PostVa rog folositi acest thread doar pentru stabilirea intalnirilor de sambata respectiv duminca(e o exceptie)
Comment
-
Hehe...Democratia asta nu este decat inceputul totalitarismului!...Sti, iti da senzatia ca ai puterea sa alegi, dar de fapt alegi ce vor altii!Poate sa fie oricine ce-o vrea, atata timp cat nu face cineva ceva ilegal nu vad unde este problema!Sa stam linistiti!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment