Eu sambata sunt in Ploiesti ( in drum ) ... S-ar putea sa pot veni si eu.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da...Ma refer la o noapte acolo...Ca spre seara sa putem bea/servi cate un suc/bere/rakiu si sa ne zbantuim putin la un sistem audio al unei masini.
as propune sa incercam ceva rustic....Sa incercam sa ne organizam singuri nu altii(hotel/pensiune).
propun CORTURI.
sa stam ingramaditi toti de frigul de peste noapte...Sa ne facem cafeaua intr-un ibric la un foc speriat de vant(sorry felix) si sa mancam conserve si alte animale alergate pe camp.
suna belea nu?
se baga careva?
stabilim o data in functie de cum poate fiecare
va pup
Comment
-
Lojik..Si eu ma bag, dar weekendul asta e prea din scurt...Cu banii nu stau deloc bine acum, weekendul viitor mai mult ca sigur
crisneg : s mor io, suna atat de romantic si de tare cum ai zis-o tu...
am si gratar portabil, cortul nu l-am gasit acasa dar am sac de dormit termo-izolantLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
A voastra a cui? Nu trebuie sa amanati nimik! Eu doar am spus ca in celalalt weekend voi fi pe acolo si daca cumva sunteti in zona sa-mi da-ti un telefon sa trec sa va salut sa bem o bere si sa facem cateva fotografii. Atat!
Dar ma repet :NU trebuie sa amanati nimik ,cel putin nu din cauza mea.
BAFTAAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Ioi...Din cauza mea la fel...Nu amanati nimic...Si eu am zis doar k weekendul celalalt as fi liber si cu banii la fel...
oricum playmo, si bogdan a sugerat la fel cu weekendul celalalt ;)Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Ma faceti sa ma inclin si eu spre weekendu urmator la o deplasare in zona.
nu e nici o problema...Mergem cand e mai multa lume...Ca atunci e mai frumos.
voi vorbi cu cei din sibiu/brasov.
suna romantic intr-adevar....Dar suna bine avand in vedere ca ne cunoastem de ceva vreme...Eu cred ca aceasta propunere nu va face decat sa ne uneasca si mai tare.
Comment
Comment