Cred ca a auzit shefhu ca n-ai fost cuminte...
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vitriol merci pentru raspus frate!Nu mai aveam mult si ma duceam sa sparg o banca.Chiar credeam ca sunt invizibil.Ce dezamagire...............
Acum sa vad daca am inteles ce mi-ai spus.
Urmeaza sa apara stikere pentru a completa masinile care nu au sau urmeaza sa apara stikere cu o alta forma ?EX : + =
Comment
-
In atentia D-lui Florin (B 45 GAO)
Ma vad in imposibilitatea de a va raspunde la aceasta intrebare, capcana, zic eu. Tu ai intrebat daca au venit stikerle sambata si eu am zis ca nu. Acum nu stiu nimic de un nou format... Stiu doar ca nu au venit. Stiu ca nu te-am lamurit cu raspunsul meu, ba din contra, m-ai bulversat tu cu noul format.
Cu stima, Cristi (Vitriol)
20.08.2008
Aici vine semnatura,dar nu o am la mine.Last edited by vitriol; 20 August 2008, 13:21.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Va salut din suceava baieti. Inima moldovei(bucovinei) nu se stie nici acum ))
nu cred ca voi ajunge sambata .....Mai stau cu ai mei cat mai am timp
peste 2 sapt vine stresiunea din toamna si alta belea
mi scusi...
Comment
-
:-??
Originally posted by SilviuB View PostHai mah ca te scuzam ... Simpatiq draq
fara limbaj mirc....
Comment
-
-
Tec mcd....Nu-s mafalda si chiar nu stiu si nici nu am nici o legatura cu asta. Intreaba-l pe xp.
Comment
-
@tec_mcd, posturile de la intanliri nu se "ponteaza" ca sa zic asa. Si mai sunt unele sectiuni pe aici dar nu stiu sa zic care...
Ce facem cu transfagarasanu' ala? Se baga careva sau imi incing degeaba degetele pe taste?Last edited by vitriol; 22 August 2008, 11:08.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Baieti stiu ca o sa atrag multa invidie asupra mea si auto dar ma vad nevoit sa va aduc la cunostinta faptul ca am adus o modificare majora masinii.....
O distributie nou nouta cu care voi defila acum pe la intalniri fara grija de a imi zbura cateva supape prin capota motorului.
Nu mai stiu exact cu cine discutam acum cateva saptamani pe tema distributiei si ii scapa apa pe la pompa de apa.Tipul care mi-a schimbat distributia mi-a spus ca daca se blocheaza pompa adio motor!!!Asa ca atentie!
Cat despre cureaua mea veche ma asteptam la ceva tragic (vezi discuri frana bogdan aka @avionulnegru) sa se mai tina intr-un fir de ata dar incredibil nu avea taieturi ,incretituri ...Nimic.Chiar nu arata rau pentru o curea de 70000km.Hai ca mai vb la intalnire...
P.S. merci pentru elucidare @VITRIOL ,intodeauna o mana de ajutor............hei rimeaza!Uite ca ti-am facut si un vers!EX : + =
Comment
-
Venim bre... Eu unul vin, ca doar are tata benzinarie...
Comment
Comment