Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Thejock3r View Post
    Maimutica..Orice am zice..Masinuta ta ne-a dat pe spate: primul PH2 1.6 16v . RESPECT ;)
    Dau foarte frumos "adidasii" aia pe ea.

P.S. Nu e primul. Primul a fost RiseCalax :P

Comment

• Frumoase pozele, imi pare rau ca nu am ajuns si eu ieri....P.S.: Bogdane se vedeau foarte frumos xenoanele in poze.....
      Last edited by Phanthom; 12 October 2008, 12:55.
      sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Va multumesc, si eu am ramas impresionat de masinutele voastre.
        B92MHO

Comment

• Ce ziceti baieti ne bagam la o deplasare asa frumoasa? Sa facem coloana mare? Oriunde..Numai sa mergem si noi pana nu se strica vremea.

Comment

• Laur, sa ne strangem multe masini cum am fost la marea intalnire din vara cu cei de la Mioveni, asa intalnire ca atunci mai rar se vede.....
            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Sper sa pot ajunge si eu cand se mai face o noua defilare. Si sa am si niste timp liber, nu ca in ultima perioada ...
              sigpic
              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Misto intalnire,dar cam putina populatie...
                sambata vin si eu am terminat de recoltata molozul din EGR pentru ce-i interesatii sa vada ce se poate gasi acolo le stau la dispozitie cu poze si explicatii sambata la intalnire
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Salutari de la brasov pt logan club bucuresti...Astazi am tranzitat si orasul vostru in mini concediul pe care l-am avut azi....Salut toate logan clublurile din ploiesti, bucuresti, pitesti si mioveni

p.S. La ora 16:25 am fost la sala polivalenta dar nu am vazut nici un grup de loganisti...Chiar vroiam sa ne cunoastem :|
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salutare si tie !!!!!!!! Noi avem intalnirea doar sambata !! Poate data viitoare....
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Oops ...Nu stiu de ce stiam ca duminica
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Scrie chiar si-n titlul acestui topic :P
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Acuma am vazut )

Comment

• Bv voua va distrati pacat ca nu am avut carbuni ca veneam si eu , lasa ca ma recvanses sambata viitoare...
                            sigpic

Comment

• Nu e nici o problema...Este asteptata toata lumea d la mic la mare data viitoare.
                              va saluta sv-07-LLS (Seful Vostru de peste 7 meleaguri care va fi mereu Langa Loganistii Seriosi)
                              Last edited by crisneg; 13 October 2008, 15:01.
                              http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Apleaca-te si lasa-ne.. Ridica un picior..!
                                sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                                Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google