Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma gandam ca au facut iar exces de zel..Eu eram cu niste oameni de pe un alt forum ...O intalnire de aporx 10 masini...Si ne-au trimis la plimbare pt ca e trecut nu stiu ce sef si a zis ca nu vrea sa ne mai vada acolo...Mama lor de baieti buni

Comment

• Laur da de ce a fost naspa pentru tine ?

scuze ca am fost absent dar chiar nu am reusit sa ajung m-am straduit dar nu am reusit.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Ce mai face SDP-ul ?.Este el mai suparacios asa....
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Sdp-ul face bine si ii pare rau ca nu a ajuns ieri la intalnire. Bff-ul ce face ?

te-am asteptat vineri la cet da nu ai aparaut.

cine e mai suparacios laur ?
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Am fost aseara la CET, am facut si ceva "cumparaturi".Da de Laur era vorba, aglomeratie mare la Polivalenta ieri.
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Dupa ce am plecat eu ?

Comment

• Da cu mare greutate am ajuns ieri la intalnire, aglomeratie mare la polivalenta, dar am urcat cu tupeu :d, primu !!!!
                sigpic
                The MVP

Comment

• Mvp-ule, da` nervos mai esti, tata??//////Nu mai puteai de nerabdare sa ne strangem cu totii si ai intrat la arat?????????Ai vazut ca ai stricat alveola unde ne "cazam" noi?????
                  Pana sapt viitoare sa netezesti si sa imprastii pamantul la loc

Comment

• O sa postez si poza cu consunum record inregistrat in acele 55 de min !!!
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• Urmatoarea intalnire cand este?...Si unde?A ramas tot la polivalenta...Mai exact unde.?Multumesc.

Comment

• Sambata, ora 3 aici:
                        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Lume noua, lume noua. Sau ai gresit topicul....Pe la intalnirile saptamanale nu mai vii?

Comment

• Alo, alo, deja exagerati....Mutati-va pe topicul special pentru cerculete.Aici parca scrie ceva de sambata, sala Polivalenta....Daca nu mai stiti unde se tin intalnirile saptamanale, e o harta pusa de CANTO mai sus

Comment

• Am gresit eu ... Am vrut sa postez la fulger si am nimerit aici ... Scuze.

Comment

• Multumesc Canto pentru harta..O sa vin si eu maine.Bafta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google