If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Daca ati terminat cu "cearta"...Cine ma poate ajuta si pe mine? As vrea o ruta buna spre Sala Palatului Bucuresti,dinspre provincie. Vin din Neamt,si as prefera un desen cu drumul pe o harta.Vin duminica asta la voi in vizeta. Cine este destul de amabil sa ma ajute?
Am nevoie de harta cu drumul prin Bucuresti pana la Sala.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Sorine, hai sa-ti explic, ca vad ca este singura solutie: moderatorii au anumite sectiuni in care pot modera, nu-s moderatori in toate sectiunile. Eu am 2 sectiuni incare moderez:
1. Bursa
2 intalniri bucuresti
exista o categorie Supermoderatorii care pot modera in toate sectiunile , dar nici ei nu pot edita poll-ul.
singurul care il poate edita este adminul si anume cristi_xp.
eu fac parte din loganclub...Nu neaparat bucuresti, bacau, pitesti, timisoara......Etc.
am folosit persoana a2-a plural pentru ca am vrut sa subliniez ca esista si organizator de intalniri care poate si trebuie sa faca cam aceleasi lucruri care pot si eu sa le fac, nu ca sa ma exclud pe mine din comunitate...Desi unii ar dori sa nu prea ma mai vada la ochi.
in final...Incearca, pe cat posibil, sa nu-mi mai rastalmacesti spusele.
Daca ati terminat cu "cearta"...Cine ma poate ajuta si pe mine? As vrea o ruta buna spre Sala Palatului Bucuresti,dinspre provincie. Vin din Neamt,si as prefera un desen cu drumul pe o harta.Vin duminica asta la voi in vizeta. Cine este destul de amabil sa ma ajute?
Am nevoie de harta cu drumul prin Bucuresti pana la Sala.
vii prin urziceni...Sau prin ploiesti?
daca vii dinspre ploiesti..e simplu, mergi drept de la baneasa pe kisselef, continui pe calea victoriei si o sa fie sala palatului undeva pe dreapta.
Last edited by NerviiMei; 14 November 2008, 23:18.
Reason: postare consecutiva.
Cel mai simplu sa ajungi la sala palatului este prin ploiesti...Dar e mai lung drumul si duminica s-ar putea sa fie destul de aglomerat. Daca m timp in nopatea asta iti fac o schita pe o harta.
@kandrrei- as aprecia ff mult .Poti sa imi faci ruta si prin urziceni si prin ploiesti.Cel mai mult stiu drumul prin Ploiesti,pt ca am mai venit de cateva ori in Bucuresti pe acolo.Ideea e ca plec duminica dimineatza la ora 03.00 din Piatra Neamt,si intentionez sa ajung in Bucuresti,undeva in jurul orelor 08.00-08.30,in functie de vreme si trafic...Poate chiar si mai repede, si apoi sa plec in aceeasi zi pe la pranz,sau mai spre seara inapoi acasa.
Oricum,voi avea si un GPS,dar dupa cu in ultima vreme s-au mai schimbat semnele de circulatie prin Bucuresti,asa avea nevoie si de ajutorul vostru.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Gogule degeaba vii tu duminica pt ca noi ne intalnim sambata. Sincer acum, asta e, in caz ca n-a observat nimeni iti zic eu dl. Cristi, duminica vii singur.
Gogule degeaba vii tu duminica pt ca noi ne intalnim sambata. Sincer acum, asta e, in caz ca n-a observat nimeni iti zic eu dl. Cristi, duminica vii singur.
Sal o rugaminte pt cei care vin azi la intalnire ----care aveti din intamplare un spray cu lac auto p'acasa se poate sa-mi aduca si mie putin
scz dar nu am stiut unde sa postez :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment