M-am plimbat cu cincearu... O masina de vis de care te indragostesti.. Nu va urcati.. Caci greu va dezlipiti !
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In atentia organizatorului CRISNEG :
BABY EXPO, Editia 13 de Iarna ,Locatie Sala Polivalenta - Bucuresti :Joi 20, Vineri 21, Sambata 22 si Duminica 23 Noiembrie 2008 Zilnic intre 10.00 si 18.00 .
O sa fie balamuc.
In intampinarea problemelor aparute acum 2 saptamani, cand abia am reusit sa urcam, te rog sa iei o hotarare si sa o comunici aici, in timp util
Comment
-
Multumesc SORIN pentru informatia data.
Conform celor spuse si auzite, unii loganisti au putut trece de asa zisa "imbulzeala" ,unii nu . O intalnire se desfasoara in prezenta cator mai multi participanti,iar pentru a evita neplacerea de a traversa jumatate din Bucuresti si cand esti la 200 m sa nu ne lase sa trecem,PROPUN SCHIMBAREA LOCATIEI Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15 pe parcursul acestui BABY EXPO!!!!
Cum a zis si SORIN in timp util trebuie sa gasim alt loc de intalnire(care poate fi: PARCUL CAROL: "farfurie" , fantana MIORITA-BANEASA....Etc)
Daca aveti alte propuneri le astept cu placere...Si de comun acord ne stabilim loc'sorul !!!
Va pup :P
Comment
-
Wrc-ule...Iti dau eu 10 lei sau cat e benzina de la kiss la miorita)
Comment
Comment