Unde ne strangem sambata..stam in frig..mergem pe undeva?
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Duamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
daca va mai certati..aveti cartonas rosu toti!
Sugestie , puteti sa va vedeti in parcarea subterana de la plaza mall sau de la mall-ul de la trafic greu. si apoi dupa ce va admirati masinutele urcati la o mancatorie ceva, un suc, o cafeluta....o chiftea in stomac..... poate un film...o pitzipoanca cu bani....Last edited by NerviiMei; 29 November 2008, 03:38.
Comment
-
Aleg ultima optiune )) aia cu bani
@ domnulK "o pitzipoanca cu bani...." vrei cartonas galben pentru limbaj mirc? )
Comment
-
Comment
-
-
-
Bine-nteles ca tot sorin e cel care provoaca scandalurile pe forum, asa ca m-am autosuspendat.Ma retrag din LOGAN CLUB BUCURESTI
Acum sa-i explic acestui "pompier" care se aprinde inaintea focului.
Asa, sa fiu explicit pe intelesul tau , ca vad ca unde am 'batut' eu s-a interpretat gresit.
Sunt unii din Bucuresti care nu au fost niciodata la intalniri, nici cele saptamanale, nici cele nocturne.Nu au masinile expuse la my ride, nu si-au pus datele personale in topicul deschis de mine...
Si atunci, intrebam pentru ce vor stickerele, sa se dea rotunzi cu el sau de ce? Cand ne intalnim in trafic, in loc sa ne salutam si sa ne oprim sa vorbim putin, noi trebuie sa facem cunostinta, ca de ...Avem stickere LOGAN CLUB.
La asta m-am referit...Pentru a avea un sticker pe masina ar trebui ca macar sa aiba masina la my ride, sa spuna prenumele, o poza cu masina si nr de inmatriculare, nu sa-l strig pe strada...Gelica boierica sau mai stiu eu cum
Dar vad ca ati sarit toti pe mine sa ma acuzati
Imi pare rau de comunitatea din care am facut parte.
Ma retrag deoarece am fost acuzat de CRISNEG, nu pentru ca un neicanimeni a incercat sa ma denigreze .
Ati castigat un gelica, ati pierdut un sorin_pss...
Unii domni o sa se bucure
p.S. Donez stickerele LOGAN CLUB
Comment
Comment