Hai ca stiu ca se poate si mai multi ca doar va cunosc de ce sunteti in stare ....Fica, Felix ce mai asteptati si voi nu va bagati, ca mie dor de voi sa mai stau la un pahar de vorba....
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Masina mea iese saptamana asta din service......Si o sa merg si eu daca pot....Deci viteza nu va fi supersonica dar o sa depaseasca 200 kmh!Hai sa nu mai poluam intanlirea noastra saptamanala....Vorbim pe thread-ul de targoviste!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Baieti vedeti ca am facut pe Intalnire regionala la Targoviste lista cu cei care vor fi prezenti acolo ca sa nu le mai bagam pe la noi, asa ca haideti sa ne strangem cati mai multi ....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by bezmeticu View PostAjuta-ma ma si pe mine sa o depasesc... Ca nu mor acasa )
Comment
-
@ady_p: vorbim de bezme ... Azi ii dai trabantu ... Maine il vezi la stiri cum ca l-au prins pe magheru cu 200 in cutai de carton
@gabi: nu face masina cat face amenda ... Eventual le zice si ceva de genu: luati-o bah ca mai am vro 5 - 6 pe acasa ...
Comment
Comment