Logan Club Tg-Jiu va doreste ca sarbotorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!!!
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Craciun Fericit, tot ce va doriti si un An Nou cat mai bun...bafta voua.
Comment
-
pai e mai usor.. sa postezi decat sa te deplasezi.. gen.. stuke.. fica.. felix... )) mai zic?o sa revin cu poze diseara!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
-
KeanuRev, Mishu_wrc , Tudor_Cj, dan_sparco, Ruud, Calin65 impreuna cu toata comunitatea LoganClub Cluj va Ureaza sarbatori fericite un calduros La Multi Ani
Iar ca urare.. tot ce va dorim sa va aduca anul nou si.. Mos Craciun care a trecut o caruta de bani si sanatate multa ! La multi Ani inca odata.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
am vazut.. ca ai ajuns.. te-ai chinuit.. si pozele de azi...
desi.. nu stiu daca meritati!
e trist netu.. e trist totul.. nu le pot atasa.. mai incerc!sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Salutare baieti ... sarbatori fericite tuturor. Ideea este urmatoarea, ma cam bate gandul sa revin si eu la intalnirile loganistilor ... intreb asa, sunt binevenit? un an nou fericit v-a urez, sanatate, numai binesigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
Comment