ce de pozeeee.....super tare!deja sunt dependent de forum,de club,de intruniri!multumiri multe fotografului!la mai multe intruniri si cu mai multe masini!stai sa vezi vara cand o fi cald afara!
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ohhhh...ptr atatea multumiri primite..parca v-as poza toata viata Placerea a fost de partea mea. Daca erati urati nu va mai fotografiam Imi cer scz Alex ca nu te-am prins in poze, pp ca aveai o comanda mare , daca ai plecat. Cu Tamu, nu m-am intalnit deloc !
Numai bine ,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Thejock3r-e fa si tu bre poze cand surubaresc la masini...sa vada lumea ca-s priceput. la altii le faci dar mie nu
Comment
-
Hopaaaa, talent mecanic printre noi si nu zice nimic. De led-ul meu ce se aude ? Imi sta bricheta neluminata ...
Comment
-
-
da.da.da....sa nu uiti .... altfel ma supar si nu mai vin, bere, gin, vodka....
Comment
-
Chiar daca nu apare in poza, pot sa confirm ca DomnulK se implica direct cu chei si surubelnite, ori de cate ori un membru se plange de o problema. Cand am ajuns eu la intanlire era "pe treaba" la masina lui HDZ. Nu a fost surprins de lumina blitzurilor pentru ca nea fotografu', alias Cosmin, aka Thejock3r, a ajuns la 15 min dupa mine, deci DomnulK probabil rezolvase problema.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Comment