Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• manule dc nu ai venit mah....ce ai patit ?? :-j

Comment

• am scris mah viorele mai sus, am avut examen ....stii ca eu nu lipsesc aiurea, m-am motivat !!!
      sigpic
      The MVP

Comment

• skandal, scuze, stiu ca am zis c apun eu filmuletele, dar nu am avut timp la munca, iar de acasa dureaza un secol.
        Fuarte Nervos !!!

Comment

• nu este probl , traiasca youtube , nu aveam cont , acum am pot sa pun orice

Comment

• mi-am facut portbagaju'...ihihiihi

Comment

• Sambata asta nu pot veni la intanlirea saptamanala, dar voi fi duminica la intanlirea colegilor nostri din Mioveni. Asta inseamna ca este o absenta motivata?
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Salutare eu unul spun prezent de pe acum pentru a doua participare la intalnire.
                Dupa prima participare scuze dar sunt abonat inrait deja.
                Last edited by darksid3; 14 February 2009, 10:59.

Comment

• Zic si eu pas, din pacate, la intalnirea de sapt asta ! Sa facetiii pozeee!!!
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Si eu cred ca o sa zic pas...dar o sa incerc sa trag o fuga!macar 5 min sa ii salut pe baieti!
                    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• Prezent si eu maine

Comment

• mai ce aveti..cum de ratati intalnirea?.....am sa fiu responsabil sef cu pozele ...ma laud cu nicio ratare de intalnire in anul 2009...:P

Comment

• +1 pas ...

Comment

• Nici eu nu vin azi . Va astept cu poze multe si faine dintr-o parcare plina .
                            sigpic
                            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Macar privim partea buna ... cand are unu treaba au toti ... asa ca ori venim toti ori deloc

Comment

• E ziua nevestei si chestia asta e o singura data pe an , in top e prima si dupa ea vine masina. Lucrez in continuare la intalnirea de 1 Martie la Brasov. Pe jumatate am convins-o sa mergem. Mai am in lucru cealalta jumatate (trec la amenintari, daca nu merge eu oricum ma duc, sa vad daca tine ... ).
                                sigpic
                                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google