Sambata viitoare o sa fiu si eu prezent daca ma mai primiti bineinteles , doamne cat praf am ridicat la plecare , imi cer scuze de cei prezenti acolo, nu am vrut sa fac praf la plecare dar ma grabeam
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Dap....A fost fain miezule...Mai ales la partea cu berea fara alcool ) si micii de la terasa
in rest toate bune si frumoase...Va anunt din timp k sapt viitoare nu va pot onora cu prezenta...E maj-ul lui gajika-mea si tre sa fiu prezent ....Ne vedem in 2 sapt.
Numai bine
Comment
-
Ce intalnire a fost azi? 3 in 1 , am fost prea multi si prea frumos, nu mai va zic ca la mintea mea ramaneam acolo pana sambata viitoare ca sa fiu primul venit. Si cea de la terasa a fost marfa pentru cei ce am mai statMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Off...Sa inteleg ca intalnirile incep sa fie din ce in ce mai reusite... .... Eu de 2 weekend-uri nu am mai putut fi prezent ....Am un servici de ***** care iti ofera prea putin timp liber si plus scoala pentru "donatori de organe :P "...Nici de masinuta nu am mai avut timp.....Daca au inceput pisicile sa isi dea intalnire pe plafonul masinii....) sambata ce vine sper sa pot ajunge si eu1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View PostCristi, la tine de ce apare post 0 ?
Comment
Comment