Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai ce altceva putea sa vada din poza aia ?
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Eu v-am spus sa punem mana de la mana si sa luam pe datorie un elevator , sapam un sant si schimbam si uleiul si placutele , filtre etc
      Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Cu ocazia asta poate ung si eu articulatiile de la schimbatorul de viteze, trebuie sa ma bag sub masina dar nu am gasit o rampa sau o zona cu cratere mai mari, inca sunt in cautare.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• sal

sunt nou pe aici sambata o sa vin si eu , sper ca pana atunci sa imi vina si stikerul Logan Club .

Comment

• nu trebuie neaparat stiker ca sa poti veni.
            Ma ajutati si pe mine cu schimbatul placutelor ? macar cu instructiuni..ca le pun si eu.
            e prima data cand le schimb.

Comment

• Azi m-a busit unul zdravan, in partea stanga spate. Sa vad daca pot scoate masina din service pana sambata sa pot ajunge si eu .
              sigpic
              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Nasol Ady ,sper ca nu este grav. !!!!!!!
                Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

• Imi pare rau sa aud asta Ady Andreea....te ajut eu..ca-s maestru Am invatat acum 3 sapt la intalnire !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• CristiXP am vorbit si pe topicu cu evacure logan....sunt baiatu care cauta serpi pentru logan ...si vorbeam in legatura cu preturile de la racing nick.....ID mess dan_teican si vorbim acolo...marfa pozle nu am ce zice.....bafta baietii
                    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• SanduGolanu te rog sambata sa nu uiti ala pentru portbagaj
                      vreau neaparat sa scot incuietoarea ca am gasito fortata in parcare
                      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• vreau si eu asa ceva SANDULE, dar am deja actuator, numai ca doar la cheie, vreau si butonel in mashana )

SUPER poze, regret ca am lipsit, welkome sorine pss, dar imi pare rau ca nu ne intalnim (cand tu cand eu) ,iar restu stiti voi ca va indragesc iar pentru asta v-am adus stickere proaspete , toti primesc in afara de copii mai retardati care il pot baga in gura, sau au obiceiul de a duce des la gura lucruri straine , asa ca lor nu le dam
                        Attached Files
                        Last edited by crisneg; 17 March 2009, 02:26.
                        http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Abia asteptam stickerele. Pana la urma pe sambata cred ca le primim, mi se pare cel mai bine.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• deci iti dau de zaci )
                            sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                            Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• Din pacate sambata asta sunt nevoit sa absentez.....voi fi in vizita la socri

sigpic

Comment

• intalniri fulger

sambata asta promit si eu sa ajung la intalnire apropo bezme te-am vazut duminica prin targ cu taicatu cred te uitai la un pasat )

asea cred eu ca era taicatu corecteazama daca gresesc ;)
                                Last edited by Viorel41YSD; 17 March 2009, 21:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google