pai ce altceva putea sa vada din poza aia ?
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cu ocazia asta poate ung si eu articulatiile de la schimbatorul de viteze, trebuie sa ma bag sub masina dar nu am gasit o rampa sau o zona cu cratere mai mari, inca sunt in cautare.
Comment
-
Azi m-a busit unul zdravan, in partea stanga spate. Sa vad daca pot scoate masina din service pana sambata sa pot ajunge si eu .
Comment
-
CristiXP am vorbit si pe topicu cu evacure logan....sunt baiatu care cauta serpi pentru logan ...si vorbeam in legatura cu preturile de la racing nick.....ID mess dan_teican si vorbim acolo...marfa pozle nu am ce zice.....bafta baietiiNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
SanduGolanu te rog sambata sa nu uiti ala pentru portbagaj
vreau neaparat sa scot incuietoarea ca am gasito fortata in parcare
Comment
-
vreau si eu asa ceva SANDULE, dar am deja actuator, numai ca doar la cheie, vreau si butonel in mashana )
SUPER poze, regret ca am lipsit, welkome sorine pss, dar imi pare rau ca nu ne intalnim (cand tu cand eu) ,iar restu stiti voi ca va indragesc iar pentru asta v-am adus stickere proaspete , toti primesc in afara de copii mai retardati care il pot baga in gura, sau au obiceiul de a duce des la gura lucruri straine , asa ca lor nu le damAttached FilesLast edited by crisneg; 17 March 2009, 02:26.
Comment
-
Abia asteptam stickerele. Pana la urma pe sambata cred ca le primim, mi se pare cel mai bine.
Comment
Comment