@fica Cine te-a suparat tati?
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Unu+unu+unu= MULTI loganisti. Concluzia este ca fiecare conteaza, inclusiv tu, FICA. Am impresia ca glumesti, nu?
Comment
-
Mai baieti, cand incepeti sa faceti unele afirmatii, trebuie sa si explicati!Vorba lui Seba : "Daca tot imi dai o galeata de rahat, da-mi si lingura"Ce este?Ce s-a intamplat?Care e motivul?Inteleg daca nu vrei sa dai detalii, dar pana la urma de ce mai postezi?Cu stima!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Last edited by kata dog; 2 June 2008, 19:08.sigpic
Comment
-
Originally posted by vali007 View Post@cristi_wolf: ai 0 pentru ca posturile de pe intalniri nu se contorizeaza.
Comment
-
Originally posted by PAULIC View PostNu e nimic de facut. Nu e musai sa ai posturi multe ca sa fii in club. Important e sa nu te gindesti la logan ca la o masina ci ca la o prietena si atunci deja esti in rindurile noastre.
In schimb masina e mult mai periculoasa ca prietena. Daca prietena iti cere sa o scoti in oras si nu o scoti, se supara si pleaca (poate chiar te paraseste) asta nu ar fi deloc grav ca vorba aia: "are balta peste". In schimb masina daca iti cere o bieleta de directie, un pivot sa mai stiu eu ce, si nu ii dai, te poate chiar ucide.Last edited by vitriol; 3 June 2008, 13:48.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment