If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
offf sorine.
incerc sa ajung.....dar sper sa nu fiu tinut acolo prea mult.
ce s-a intamplat o sa va povesteasca Bezme la intalnire. e problema grava.
doamne ajuta
Last edited by crisneg; 26 March 2009, 05:21.
Reason: Automerged Doublepost
VAD ca nu intelegeti, NU mai puneti la vanzare nimic in alte sectiuni decat BURSA!!!!!
Pana acum am fost finut si v-am trimis cate un PM, de acum voi lua masuri mai severe. ca vad ca vorba dulce nu aduce nimic bun.
VAD ca nu intelegeti, NU mai puneti la vanzare nimic in alte sectiuni decat BURSA!!!!!
Pana acum am fost finut si v-am trimis cate un PM, de acum voi lua masuri mai severe. ca vad ca vorba dulce nu aduce nimic bun.
scuze nu am stiut
nu prea ma pricep asa de bine sa folosesc forumul asta
Originally posted by DomnulK
aha, daca-s gratis le iau eu. daca nu-s gratis, are cartonas rosu.
imi asum vina
nu am stiut
deci merit cartonasul rosu
Last edited by NerviiMei; 27 March 2009, 12:32.
salutare crisneg !
daca pot sa te ajut cu ceva vb pe mesenger .
da multumesc Gelica75.
crisneg e id meu.
in legatura cu "micul bazar " deschis pe acest forum vom lua masuri drastice ))
va rugam sa nu umpleti paginile cu lucruri care nu au legatura cu acest thread
BUNA ZIUA ))))
ne e dor de tine florynele.....hai te asteptam.
eu la 11 tre sa fiu in campina la camera 28 sa vb cu ei, sa vedem, vine si bezme de la brasov sa vedem ce iese.
poate daca nu dureaza....ajung in timp util la ora 15 la polivalenta, doar stiti ca imi doresc asta
Last edited by crisneg; 26 March 2009, 18:47.
salut baieti abia astept sa apar si eu la intalnire ca am tot amanat-o ! sper sa nu fiu singurul cu un MCV ! Maine la 15 o sa fiu acolo si abia astept sa va cunosc! Sper sa nu fiu timid
Sambata la polivalenta o sa fie cam putini membri(nu va speriati e doar pentru sambata asta)deoarece o parte plecam la legale in pitesti!Oricum distractie placuta!
Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment