Tricourile 25 ron bucata am mai scris daca ai fi citit. Sambata la intalnire stabilim toate detaliile
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Va multumesc tuturor celor care ati venit ieri la intalnire, imi pare rau ca nu ati putut sta mai mult sa ne cunoastem mai bine, vorba aia "nu e timpul trecut" .
Ami cer scuze miezu ; bezmeticu ; crisneg si cei care mai erau la terasa, (stiti voi pentru ce , doua mese mai incolo), in seara asta am treaba ;))MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Tradatorule de fica ce esti.
ne-ai lasat balta pe noi la masa...De ne uitam unul la altul...ca tu sa te duci la pitipoancele alea ))
ce tareeee......Macar bine ca ai plecat cu ele....ca de nu le luam eu :P
pentru cei care vor sa mearga la intalniri....Va recomand cu caldura sa veniti...E un loc cu oamnei deosebiti de la care puteti sa invatati ceva util....Despre masinile voastre.
ne vedem pe 14 baieti.....Numai bineLast edited by NerviiMei; 7 June 2008, 13:20.
Comment
-
Partea cea mai proasta e ca amandoua "masinii" sunt gemene. Norocul meu ca erau imbracate diferit, in culorile negru mat si rosu passion.
Eu fiind satul de a mea m-am plimbat cu cea neagra, mia placut mai mult mai ales ca e culoare unicata si frumoasaMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
)) ai grija cu talonul si omologarea ))....S-ar putea sa dai de belea cu garda daca umbla cu ele asa neomologate. Si cu 2 masini deodata e aiurea....ca nu poti "calca" niciuna.Mai trebuie un sofer....Adica euLast edited by NerviiMei; 7 June 2008, 13:33.
Comment
-
Ai grija cu discul de ambreiaj....Fa un "rodaj" intai ))Last edited by NerviiMei; 7 June 2008, 13:08.
Comment
-
Cred ca in curand vom ocupa 2 parcari, Doamne ajuta!
Comment
Comment