ooooo sa traiesti brother,scuzele mele NR.1 si DSIGN DAR SI ALTII AM ZIS da da da the best trade markt ,nu am hard-ul mare,gigabitzi putini si nu pot sa memorez prea multi
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eee fara poze nu se poate asa ca poti trece si una bucata Jocker. Eeh, daca nu erau astia cu loganurile galbene SPORT nu ii mai enumeram.
Comment
-
-
Bine ai venit printre noi B-40-FVZ. Sa-mi stea pulsul cand ti-am vazut nick-ul de pe forum, am un coleg de serviciu ce are un Logan verde cu FVZ (nu mai retin cifrele) la numar si pe care-l injura de cand la luat desi nu a avut nicio problema cu saraca masina si nici nu am reusit, pana acum, sa-l fac sa se inscrie pe forum sau sa vina la intalniri. Deh, omul vrea Maserati ! Cand ti-am vazut nick-ul tau am crezut ca si-a revenit.
Gata cu vorbaria aiurea, din nou, bine ai venit in gasca, o sa vezi ca nu o sa regreti si iti vei face o multime de prieteni noi. Cu respect, Adi.
Comment
-
bine ai venit printre noi B 40 FVZ,poze,ceva cu masina,un avatar ceva,poti veni si seara de seara la ora 21:00 pe soseaua kisselef in rondul dintre ion mincu si p-ta victoriei pe dreapta,baieti valabili fete de gasca,taxa de participare e de 2 pungi seminte nutline si o sticla coca=cola 2L,restul e povestesigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
imi pare rau k am aflat tarziu despre site-ul asta......as fi venit de la inceput la intalniri...sunt nou aici dar chiar nu pot veni azi la Polivalenta si nici maine la Mioveni....am fost miercuri pe Kisselef sa-i cunosc pe baieti si am vb cu Skandal si mi-a spus in mare despre ce e vb.....de luni incolo voi veni la toate intalnirile la Kiss.....va sdalut pe toti si ramaneti pe roti...Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
vine si BFF-u, fara copilot( a plecat in tabara)...
Comment
Comment