If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
sorry ca v-am cam parasit in ultima perioada, dar "vara nu-i ca iarna " si "apa nu-i ca berea" ! concedii , plecari de weekend..etc . o sa recuperez eu .... Mersi Ana ptr poze ! ( inlocuitor de baza... )
Sa auzim de bine !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
ati fost mai multi ca data trecuta bv Ana, felicitari pt poze....imi pare rau ca nu am mai ajuns dar la 20.30 am terminat toata treaba....data viitoare...bafta
multumesc multumesc, a facut si vali oricum:P
jokere pana pe 20 setembrie mai vin cu voi, dar din pacate nu am cum s ajung la cluj .mai nou ma oftic si ca nu am stat sambata sa vad cum s-a terminat meciu...acu chiar imi pare rau k am taiat-o..da asta e :| in fine,.felicitari echipei faimoase)
vecine ) da-mi un id de mess ca sunt destule si trebuie redimensionate ca sa le punem pe toate aici. si la fel si pentru restu, daca vi se pare mai usor
se mai fac cumva intalniri ale golanistilor bucuresteni ?? daca da , da ti mi si mie un mail va rog frumos - juanprm@yahoo.com. ar fi prima data cand as veni la asa ceva. ms
mi-e dor de polivalenta dar cum sunt numai de noapte si pic sambata mereu la munca nu prea v-am mai onorat cu prezenta sper sa vin si eu cat de curind ca mi-e dor sa fie si blonda mea pozata
meserias cel ce a postat jpg.-urile
stima !!!
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Hahahahahahaha trece-ma si pe mine pe lista aia playmo! Intunecatule, faci 2 fete fericite candva in cursul saptamanii viitoare? Asta asa, inainte sa te insori...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment