If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Da dsign....ce va faceati voi aseara fara o parere feminina?
Chiar m-am acomodat tare repede, datorita voua, datorita tie. Mersi mult inca o data pt faptul ca ma acceptati!
Multumim 'dada pentru sprijinul moral de aseara. Intr-adevar, ne trebuia o prezenta feminina pentru a trece peste momentele dificile. Ce seara plina de ghinioane. Scuzati de offtopic.
Zilele astea mai mult s-au facut intalnirile la Vitantis de-aia cred ca a fost prezenta asa mica.
@dada...waw o prezenta feminina...io te stiu?...ca singurele fete pe care le stiu sunt playmo,rebe,ana si BEZME ,apropo trebuiesc puse la socoteala sotiile si prietenele celor din club?
stima all indiferent de cand sunt veniti
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
.....................................
Pentru simetrie, la un moment dat, ambele masini au avut acelasi numar. Sa vezi confuzie pe unii, ca nu mai stiau care a cui e!!!
M-a sunat un prieten duminica ca cica a vazut el acolosha doua logane albaste de la LoganClub, cu dungi albe amandoua si cica aveau amandoua B 48 CUP.
I-am zis, 'te ba la balamuc, ai inceput sa vezi dublu! Deci nu a inebunit.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Skandal cand se face si la noi asa ceva:P?
1000 si ceva de masini si 4000 de oameni ... dar un avantaj mare fata de noi ... sprijinul Dacia(Renault)...\
sedinta foto : se va desfasura la polivalenta in cadrul intalnirii saptamanale de sambata, si duminica in aceeasi locatie .
vor fi pozate numai masinile curate , asa ca am rugamintea sa treceti inainte pe la spalatorie , cine nu are posibilitatea sa o faca , va fi amanat pana saptamana urmatoare si mai exact 24 10 2009 ( tot sambata la polivalenta ).
pentru detalii va rog sa ma contactati
Last edited by skandal; 15 October 2009, 13:11.
Reason: Automerged Doublepost
sa ne adunam, sa facem valuri, sa facem show, sa facem ce vrem ;)) hai baietii scoateti loganele sa aratam ca si masina romaneasca e destul de frumoasa dak stii cum sa o aranjezi si eventual ( nu fac referire si sper sa nu jignesc ) sa mai crestem tuningul loganului la un 4-5 stele, o medie care din pacate ne scade din cauza loganelor de IF si GR pe care proprietarii le impopotoneaza cu tot felul de cruci, maimutoaie, multe becuri si alte chestii ) ( nu fac referire la cei care au bun gust si sper sa nu jignesc pe cineva )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment