@Fica nu-ti mai cere atatea scuze tati. Lumea care nu a fost la intanlire cine stie ce impresie isi face. Nu a facut nimic iesit din comun lume. E din famile si il iubim ca pe un frate mai mare.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cred ca masina lui Bogdan i-a placut (avionulnegru)...Bogdane vrem si noi un id, sau un nr de telefon.Se poate?
Comment
-
Nu stiu daca va dati seama, dar niciunul nu are nici o sansa. Cand a venit, direct la Bogdan in masina s-a urcat si a inceput sa-l vrajeasca. Deci imi pare rau, dar nu avem nici o sansa.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Eu zic ca sambata viitoare sigur ne face o surpriza prin prezenta sa Sonia, ca va veni cu loganul tatalui ei ,si sper sa nu se posteze poza cu ea langa masina mea ca e trucata poza, Ei ai place de alt cineva ca vroia lectii de condus sau pilotaj in particularMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
HAI CU POZELE!!!!
Deja imi este dor de privirea ei seducatoare.Cum mi-a furat-o Bogdan de sub nas!
Incepusem sa ma cert cu Vitriol care sa iasa primul cu ea in oras.......
Cine are ma pozele cu SONIA?
Inca o intalnire SUPER SUPER TARE!EX : + =
Comment
-
Originally posted by felixb View PostCred ca masina lui Bogdan i-a placut (avionulnegru)...Bogdane vrem si noi un id, sau un nr de telefon.Se poate?
Originally posted by PAULIC View PostSa stii ca ai de ce sa-ti para rau ca nu ai fost astazi. Nici nu stii ce ai pierdut. In orice caz Sonia nu cred ca mai vine a doua oara pt ca sa convins de ce sintem instare.
Comment
Comment