@ kAndrrei : sunt sigur ca cei ce au postat pana acum nu au legatura cu SONIA doar ce am vazut-o azi si atat. Mai sunt altii care sunt pe afara si la ora asta 3.21
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mai mult sus decat jos acum depinde cum sta si bogdan< in picioare sau intins pe spate>
Comment
-
M-ati luat prin surprindere nu ma asteptam sa fie asa activitate pe aici ...
va credeam oameni in toata firea, cu "inele pe degete" chestii d-astea. Da e mai bine asa am si eu companie cand ajung pe acasa si fac o tura de net
Comment
-
Unii mai si munceste la ora asta mai CAnnabYS. Nu toti asa placut precum bogdan, dar munceste.
Comment
-
Originally posted by PAULIC View PostTot Bogdan saracu....
sunt curios care posteaza urmatorul din cei de mai jos: Currently Active Users: 43 (11 members and 32 guests)
View Who's Online
kAndrrei* , ady62 , Alex21 , blabla , CAnnabYS , fica , Norby89 , PAULIC , teC MCD , Tudor_cjLast edited by NerviiMei; 15 June 2008, 03:45.
Comment
-
Mai conteaza...Toti postam in acelasi timp. Problema e cu bogdan ce s-a intamplat ... Chiar l-a dat gagica peste cap? ) of femeile astea, ce bine e cu ele nu stiu ce ne-am face ... Eu unu as fi mancat
Comment
-
Trista ar fi viata fara ele, din toate punctele de vedere ... Mai bine sa-ti "manance banii" decat sa traiesti fara.
venind vorba de bani ... Se ia o bucata proverb "Frate frate dar branza-i pe bani!" si se traduce in botswaneza ... (a se cauta moneda nationala din botswana) ... Va las sa cugetati, sa va luati servetele umede inainte poate faceti pe voi de ras
Comment
Comment