Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• maine absentez...
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Maine trec pe la Romexpo si e posibil sa vin de acolo direct la Polivalenta
      sigpicBIKER INSIDE

Comment

• era logic skandal sa vii ) jocker de la tine ne asteptam
        Nu privesc inapoi cu tristete, dar nici inainte cu speranta.

Comment

• sambata prezent

vin cu cafelina de dimineata!
          - facem poze, fumam o cafea si bem o tzigare
          Attached Files
          lipsa text

Comment

• cred ca ajung si eu
            sigpicMCV Laureat 1.5 Dci 7 locuri

Comment

• rog daca puteti veni cu masinile curate si spalate, facem poze interior, exterior, jante, motor, si portbagaj....asta deca nu va deranjeaza, voi pregati un filmuletz misto!
              - nu uitati paharele si apa pentru cafea
              lipsa text

Comment

Originally posted by Vip3rutzu View Post
                ..dar sa va bagati in seama baietii.. veniti, va prezentati frumos, va integrati in discutii.. ca nu ati fi primii care ne-au acuzat ca i-am marginalizat.. adica.. vin si stau in masina 2 ore si dupa aia scriu pe forum ca tot noi i-am merginalizat..
                Unii or fi mai timizi. E mai greu la inceput, trebuie sa le faceti invitatia, ca la nunta, eventual si ceva aplauze ...
                Azi cred ca ajung si eu, dupa o absenta ...? nici nu mai stiu.
                Singura problema ... nu stiu daca o sa am timp sa-mi spal masina dar nu e nevoie s-o trageti in poza. ;). O ''trag'' mai acate de celelalte, la umbra... dupa cum se vede a venit primavara
                :popa:

Comment

• vin si eu, dar fara masina spalata. nu de alta dar daca o spal acum, pana la poli o fac varza la ce flescaraie e pe sosele deci eu nu tin neaparat sa apar in poze. aduc eu apa si pahare pt cafea
                  sigpic

Comment

• Azi cred ca voi ajunge si eu la intalnire, sper sa am timp sa spal si masina

A mea in schimb e foarte curata la motor, in rest e jale
                    Last edited by jelly; 13 March 2010, 10:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• stie cineva o spalatorie mai aproape de poli ?, ca daca o spal la mine, pana acolo e la loc murdara

Comment

• AZi, dupa ce ma duc nitel pe la Romexpo, am sa ajung si la poli, dar cu masina murdara.....fff murdara....asa ii sta bine unui "jeep"

sigpic

Comment

• prezent si eu azi......masina este ca de obicei curata
                          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Cel mai bine ar fi sa aducem fiecare ''apa pentru cafea'', muuuuuulta poate le spalam la perie, la fata locului )
                            :popa:

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                              stie cineva o spalatorie mai aproape de poli ?, ca daca o spal la mine, pana acolo e la loc murdara
                              vezi ca paralel cu strada de la poli sunt niste spalatorii

Comment

• deci bleizer face poze pentru " film " , cine face poze la intalnire? mario sa iei aparatul ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google