Cred ca sonia se joaca cu moneda natilnala botswaneza , o fi bine?
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Doamne... Ce facem noi la ora 4 ... Eu ma duc la somn ca maine la 9 sunt batz
Comment
-
-
Sa ne traiesti si sa ai parte de inca de 3 ori pe atatia ani de casnicie impreuna cu consoarta poate bateti vreun record mondial pentru cel mai longeviv cuplu ... Promit ca ma ocup de inscrierea in cartea recordurilor...
pana una alta noaptea buna si discutam maine dupa un somn bun
Comment
-
Inca nu, doar nu crezi ca o sa raman burlac tot restul vietii....Dar sa speram ca va veni si vremea aceea cand ma voi lega cu acte.
somn usor CAnnabYS si celor care trag pe dreapta.
oare cum o dormi bogdan? sa speram ca nu sughite.
nu vreau sa-mi imaginez ce va fi azi pe topicul asta cand se va trezi lumea si va incepe sa scrie. o sa am si eu cui sa impart sanctiuni, abia astept.Last edited by NerviiMei; 15 June 2008, 04:35.
Comment
-
Mi-a placut mult la intalnire si imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult sa o cunosc si eu pe acea misterioasa ( pt mine ) Sonia .
@ crisneg & MCD ( sper sa nu fi gresit ) in pasajul de la unirii ati fost dementiali , vreau sa spun ca numai datorita voua am iesit din pasaj cu 120 la ora ca sa nu pierd zgomotul .( noroc ca s-a terminat pasajul ca cine stie la ce viteza ajungeam ).
sper sa ne vedem si sambata viitoare ( mai mult ) sau in cursul saptamanii la acele intalniri fulger .
tot respectul fata de voi .
Comment
-
Originally posted by florynelu View PostMi-a placut mult la intalnire si imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult sa o cunosc si eu pe acea misterioasa ( pt mine ) Sonia .
@ crisneg & MCD ( sper sa nu fi gresit ) in pasajul de la unirii ati fost dementiali , vreau sa spun ca numai datorita voua am iesit din pasaj cu 120 la ora ca sa nu pierd zgomotul .( noroc ca s-a terminat pasajul ca cine stie la ce viteza ajungeam ).
sper sa ne vedem si sambata viitoare ( mai mult ) sau in cursul saptamanii la acele intalniri fulger .
tot respectul fata de voi .
Kandrrei...Sper sa nu ma amanedezi pt postul asta...Nu e instigare la raliu...E doar un post despre tobele zgomotoase ale baietilor
Comment
Comment