multumim pentru poze ...frumoasa intalnire
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
mare boher,mare caracter thejoker asta,arta si precizie,mai ales sigla din mine de pe opel e belea
@wallace - vino fratica cand vrei tu si cu ce masina vrei,sa ai sange de taur si sa te bagi in seama cu baietii ,tu sa fii ala bagaret si sa vezi ca nu te marginalizeaza nimeni,stima allsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Ma voi exprima si eu in cateva cuvintele...
In primul rand, unchiule, pe GPL-u' meu in prima poza de-a lui Jocker semeni leit cu un personaj notoriu si controversat, se STIEEEEE. Ai pozele mai jos).
In al 2-lea rand, azi a fost frumos, ca de obicei si nu prea, dar ma rog, struguri, pepeni, mamici (da' si ce mamici), 69, ViZuiNe, am vazut o masina "tiunata" de un "tanar" celebru, chiar si trecatorii comentau pe seama performantelor obtinute de stimabilu' Lanceru' (n-ai toti biscuitii in pachet ).
In al 3-lea rand, Pacanele, ai un avatar care face toti banii.
Comment
-
imi pare rau Cosmin ca ai doar o poza dar cu afirmatia ta ai atins un punct pe care de mult vroiam sa-l exprim public :
de acum incolo REGULILE referitoare la parcarea la intalnire SUNT :
1) parcarea TUTUROR masinilor cu fata catre locul de intalnire
2) parcarea in aceeasi "zona" cu majoritatea. daca se elibereaza un loc, cei care au masinile in alta parte decat cea in care se desfasoara intalnirea sunt rugati sa mute masinile in locul ramas liber
Prin acest "mic" efort castigam poze cu masinile in diferite ipostaze , vom arata mai compacti ,mai organizati si mai civilizati. In caz contrar, masinile celor care le au parcate in alta parte risca sa nu fie fotografiate sau fotografiate dar prea putin .
Daca la urmatoarele intalniri vad ca aceasta organizare da roade , cu siguranta voi aprecia respectul pe care mi-l aratati in "meseria " mea de Fotograf Oficial Logan Club Bucuresti.
Va Multumesc ,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Deci jok3ru ne-a luat la sentiment.. asa jok3re.. fi rau.. ca ai dreptate!
Comment
Comment