Cosmin, eu am inteles ce ai zis...am luat-o ca pe o gluma..dar e bine sa se stie o regula ca m-am cam saturat sa alerg prin 3-4 parcari dupa masini.. Putina organizare nu strica
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu vreau sa spulber alte idei , insa e normal sa ni se para neincapatoare acea locatie atata timp cat noi suntem in medie 35-40 masini ORICE parcare, oricat de generoasa ar fi ea nu ne-ar face fata. Ca sa nu zic ca in jurul parcurilor sau a altor centre de agrement este superfull odata cu venirea caldurii....
ne-am obisnuit acolo..ne stie lumea acolo..hai sa continuam acolo: nu ne sperie pe noi 2 weekenduri mai full. La mai mareeee!!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Intalneala de maine se va desfasura incepand cu ora 15:00 la polivalenta , unde o sa lasam masinile si o sa plecam pe jos pana in parcul de langa palatul copiilor la evenimentul in care suntem implicati ca parteneri.In cazul in care intarziati , ma sunati sa va ghidez catre eveniment.
Va rog sa nu lasati in masini obiecte de valoare la vedere .
Comment
-
Originally posted by skandal View PostIntalneala de maine se va desfasura incepand cu ora 15:00 la polivalenta , unde o sa lasam masinile si o sa plecam pe jos pana in parcul de langa palatul copiilor la evenimentul in care suntem implicati ca parteneri.In cazul in care intarziati , ma sunati sa va ghidez catre eveniment.
Va rog sa nu lasati in masini obiecte de valoare la vedere .
prezent si euLast edited by skandal; 12 June 2010, 11:21.sigpic
Comment
Comment