Sunt de acord cu vitriol...Baieti...La mine e sesiune. Daca ar fi dupa mine as merge . Am o groaza de examene si nu stiu inca cum sunt programate orele de invatat pt ele. 70% merg dar in acel 30% apare neprevazutul. + k vineri vin ai mei in buc(are mama o mica interventie la spital) deci s-ar putea sambata sa am program de familie. Nu vreau sa va incurc spunandu-va ca vin....Desi asta vreau
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by kAndrrei View PostEu n-am bani de benzina. Deci nu vsa bazati pe mine.
PS.Ai vazut Felix cum toata lumea da inapoi. Daca stam simbata 5-6 ore la polivalenta nu mai invatam pentru sesiune si este timp. Pina la Pitesti si inapoi facem 3 ore+3 state acolo echivaleaza cu timpul pierdut la polivalenta. Dar asta-i chestia aia cu fractura de picior la gaina.
Comment
-
Daca ar fi depins doar de mine, as fi venit, dar am si alte obligatii sociale.
paulic, nu-i fracutra la picior de pui, e pura realitate. Tu esti iinsurat, eu incerc sa ma insor.
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View PostDaca ar fi depins doar de mine, as fi venit, dar am si alte obligatii sociale.
paulic, nu-i fracutra la picior de pui, e pura realitate. Tu esti iinsurat, eu incerc sa ma insor.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mai baieti...Mai bine mergem la kandrrei la nunta decat la mioveni. Ce ziceti?
Comment
-
Eu nu mai inteleg nimic
-NUNTA?
-SAMBATA?
-DUMINICA?
-MIOVENI?
-SESIUNE?
-BENZINA?
-MOTORINA?
-2-3 LOCURII?
-PICIOR DE PUI?
-COPANE?
-PULPE?
-70%-30%?
VA IESI O CIORBA ACRA
CRED CA ASTA E DRUMUL CATRE O MARE DEZBINARE, SI NU E BINE DELOC, CA ALTII SAR BUCURA.
DACA AM FI FOST PE VREMEA MUSCHETARILOR, ALTFEL AR STA TREABA
" TOTI PENTRU UNUL SI UNUL PENTRU TOTI "
NU VREU SA DESCURAJEZ PE NIMENI, DAR DACA NU SUNTEM UNITI SI NU LASAM SUPARARILE DEOPARTE AJUNGEM LA REZULTAT "0"MotorSport pentru 402ml.
Comment
Comment