@Fica: Stai tati sa treaca sesiunea, sa se insoare lumea, sa se puna gaina pe picioare, sa ia lumea salariile si asa mai departe. Se rezolva intr-un fel, stai linistit.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
daca va strangeti 3-4 persoane intr-o masina nu va trebuie mai mult de 3-4 sute de mii pentru benzina sau motorina ceea ce nu e mult va abtineti o sapt de la baut si de la fumat si strangeti iar cu sesiunea ce rost are da-o ... La vara era o gluma cand va hotarati ne anuntati si pe noi sa stim si va asteptam cu mare placere bafta
Comment
-
-
Originally posted by Maniak18 View Postdaca va strangeti 3-4 persoane intr-o masina nu va trebuie mai mult de 3-4 sute de mii pentru benzina sau motorina ceea ce nu e mult va abtineti o sapt de la baut si de la fumat si strangeti iar cu sesiunea ce rost are da-o ... La vara era o gluma cand va hotarati ne anuntati si pe noi sa stim si va asteptam cu mare placere bafta
1. Nu vreau s aam insor ca sa vin la intalniri
2. Nu pot sa neglijez fata, ca suntem si noi un weekend pe luna liberi amandoi si ar fi aiurea sa-i zic, eu ma duc la mioveni.
3. Nu vreau sa ma insor la mioveni.
4. Prefer sa conduc eu. De obicei sunt destul de temator cand conduce altcineva sau devin foarte cicalitor si risc sa fiu dat jos din masina.
Comment
-
Pey atunci ti-o iei pe a ta masina si nevasta mai bagi 2 in spate si aia e plimbarica gratar in alt oras la iarba verde ce poate fi mai frumos !!! Si le faci pe toate si cu nevasta si cu clubu si cu plimbatu !
Comment
-
Eu zic sa mai asteptam pana ne rezolvam toti problemele si vom putea veni cat mai multi. Asta este, fiecare le stie pe ale lui... Daca vom fi multi weekend-ul asta, vin si eu sigur. Daca suntem 5 oameni eu zic sa mai asteptam in semn de solidaritate fata de cei care au problemele lor si nu pot veni.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pai scz..Dar si eu vin cu nevasta..Ca de..Nu pot s-o las singura in casa, iar de acolo te poti intoarce pe alta parte , mai vezi tara..Parerea mea e ca imbini utilul cu placutul ! ;) Este cineva impotriva daca vine si soata?? :|sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Cu nevasta, cu prietena, cu catel, nu are importanta. Pina la coada este o plimbare, care cine vrea o face, cine nu...... Inseamna ca nu ii plac plimbarile. Oricum ne vom opri si la un popas ceva sa mincam, sint uni care beau cafele la greu(se stiu ei).
Comment
Comment