Asa va vreu baieti vad ca chiar ati pus punctul pe i... si va asteptam cu cea mai mare placere sa veniti pe la noi...
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ma uitai pe harta si vazui ca botesti este foarte aproape de mioveni. Cred ca o sa ajung si eu daca o sa gasesc drumul , nu prea cunosc zona si fiind singur sper sa nu ma ratacesc. Poate imi da si mie cineva un sticker azi , pt ca maine dimineatza la 8 - 9 eu plec din bucuresti si nu vreau sa apar la intalnire fara sticker , poate daca am ala pe masina ma culege vreunu de pe drum si ma duce la intalnire. :P hai sa fie cu noroc .
Comment
-
Originally posted by florynelu View PostMa uitai pe harta si vazui ca botesti este foarte aproape de mioveni. Cred ca o sa ajung si eu daca o sa gasesc drumul , nu prea cunosc zona si fiind singur sper sa nu ma ratacesc. Poate imi da si mie cineva un sticker azi , pt ca maine dimineatza la 8 - 9 eu plec din bucuresti si nu vreau sa apar la intalnire fara sticker , poate daca am ala pe masina ma culege vreunu de pe drum si ma duce la intalnire. :P hai sa fie cu noroc .
Comment
-
Paulic sper ca nu uiti sa o iei si pe Sonya, la intalnirea cu cei de la Mioveni...Parcarea Metro-Militari ora 10,30-11, maine sambata 21-06-2008
Comment
Comment