Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa va vreu baieti vad ca chiar ati pus punctul pe i... si va asteptam cu cea mai mare placere sa veniti pe la noi...
    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• 6) Thejock3r

Intrebare : Macar pune cineva la cale si o prezenta din partea celor din acea zona ? Sa nu ne ducem acolo si sa fim tot singuri :P
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Thejock3r cand o sa vi la Mioveni nu cred ca o sa te simti singur...Ptr ca noi o sa va asteptam " cu cea mai mare placere" ....
        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
          6) Thejock3r

Intrebare : Macar pune cineva la cale si o prezenta din partea celor din acea zona ? Sa nu ne ducem acolo si sa fim tot singuri :P
          Stai linistit ca o sa fie frumos. Deja s-a luat legatura.

Comment

• Lista pentru Mioveni - Sambata 21.06.2008. -Locul de intalnire - Parcare Metro Militari - ORA 10.30-11.00

1)-felixb
            2)-fica
            3)-Crisneg
            4)-MIEZU
            5) Paulic. Daca sintem macar 10 .
            6) Thejock3r
            7) teC MCD
            MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Fica am vorbit cu Katalyn ,organizatorul de la mioveni, un baiat extra. Ne asteapta simbata ora 13. Am numarul lui de tel si vine si ne ia de unde nu ne mai descurcam. Cred ca o sa fie misto.

Comment

• Ma uitai pe harta si vazui ca botesti este foarte aproape de mioveni. Cred ca o sa ajung si eu daca o sa gasesc drumul , nu prea cunosc zona si fiind singur sper sa nu ma ratacesc. Poate imi da si mie cineva un sticker azi , pt ca maine dimineatza la 8 - 9 eu plec din bucuresti si nu vreau sa apar la intalnire fara sticker , poate daca am ala pe masina ma culege vreunu de pe drum si ma duce la intalnire. :P hai sa fie cu noroc .

Comment

• Eu spun cu regret ca nu pot sa vin.Nu e vorba ca se pleaca la Mioveni ...,dar trebuie sa ajung la Buzau cu familia.

Imi pare rau ,sunt sigur ca o sa iasa super tare.
                  EX : + =

Comment

• Originally posted by florynelu View Post
                    Ma uitai pe harta si vazui ca botesti este foarte aproape de mioveni. Cred ca o sa ajung si eu daca o sa gasesc drumul , nu prea cunosc zona si fiind singur sper sa nu ma ratacesc. Poate imi da si mie cineva un sticker azi , pt ca maine dimineatza la 8 - 9 eu plec din bucuresti si nu vreau sa apar la intalnire fara sticker , poate daca am ala pe masina ma culege vreunu de pe drum si ma duce la intalnire. :P hai sa fie cu noroc .
                    Daca te pierzi,dai si tu un telefon si se rezolva.

Comment

• Am prins ideea .

Comment

• Au sosit tricourile...Si stickere...Deci cine vrea sambata ora 16 polivalenta sa veniti la fix ca nu pot sa stau foarte mult.

Comment

• Paulic sper ca nu uiti sa o iei si pe Sonya, la intalnirea cu cei de la Mioveni...Parcarea Metro-Militari ora 10,30-11, maine sambata 21-06-2008
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• felix ai promis ca o aduci...Abia o asteapta baietii de la MIoveni...

Comment

• Nu o iau pentru ca e grea si pierd din caluti. Il iau pe fiimiu ca e mai usor. Nu stiu ce sa fac. Sa iau roata de rezerva sau nu?

Comment

• Lasa roata si ia-o pe sonia...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google