Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc Marius pentru pozele cu PiSSisica mea,proaspat varuita si data cu glet

Comment

• Nu ai pentru ce.

B 85 YHZ - Membru nou
      Last edited by maryus_laudat; 16 May 2011, 08:26. Reason: Automerged Doublepost
      B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Salutari din partea LC Giurgiu
        Vad ca aveti activitate nu gluma si multe masini modificate fata de noi.....

Ce ziceti de o intalnire undeva la jumatea drumului sau in oras la noi (cu intoarcere de vizita dupa) ca doar suntem aproape

Astept opinii

Comment

• pacat ca nu am putut sa vin si eu, poate reusesc sa vin sambata asta , depinde cum sunt la servici sabata asta, frumoase poze

Comment

• Undeva la Uzunu sau la Calugareni-Statuia Mihai Viteazu.

Sau la padure ( Calugareni) si facem si gratar.
            Last edited by maryus_laudat; 16 May 2011, 22:07. Reason: Automerged Doublepost
            B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Mda nar fi rau trebuie sa vorbim sa fim mai multi // asteptam sa vedem si maine ce raspunsuri vin

Comment

• salut

salut baieti !! sunt BLONDU si sunt si eu nou la voi in club si as dori sa stiu si cind este urmatoarea intilnire , ora si cum reusesc sa intru in posesia unui stiker !! va multumesc si astept un raspuns !!! bld

Comment

• Salutare, Blondu!

In fiecare sambata te asteptam incepand cu ora 16.00 in parcare la Sala Polivalenta si, in fiecare seara, incepand cu ora 21.00, uita-te pe threadul de intalniri Fulger sa vezi unde se tine. De obicei parcarea de la Kisselef, Rondul de la parcul Carol sau cel de la Rondul 23 August (Floreasca), se anunta acolo

Cat despre stikere, trebuie sa vii mai mult timp pe la intalniri, te implici activ in anumite activitati ale clubului si de abia dupa aceea vorbim despre acest aspect Cu siguranta, la intalniri, unul dintre organizatori iti va explica, pe indelete, acest lucru.

Altfel, bine ai venit printre noi si te asteptam la intalniri!
                  -----------------------------------------------------------
                  Salutare si celor din Giurgiu!
                  Last edited by roxana22; 16 May 2011, 22:41.
                  Event planner

Comment

• @roxana22: Gagico vezi ca 23 August nu e in Floreasca e mai pe la "Pantilimon Cartier".
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Corect, scuzele mele, oboseala.
                      Oricum, ideea de baza: Thread-ul cu Intalniri Fulger, fu' mentionata!
                      Deh, zone rezidentiale dom'le...
                      Event planner

Comment

• Mai astept opinii despre intalnire si daca este sa o si pune in practica

Comment

• La ce distanta e intre Giurgiu si Bucuresti nu se merita sa se faca undeva la mijloc. Se poate incepe cu vizita celor putini ( giurgiu ) la Polivalenta
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Scuze pentru ce am postat.
                            B 51 PWW - Loganist.

Comment

• Care mai veniti mah la Poliiiii ??

Comment

• tot ora 4? si unde e locul mai exact?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google