Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma ce dracos esti tu...

Comment

• Pai cind si-a spus Miezu, trebuie sa demonstreze ca e Miezu.

Comment

• Si daca nu il lasa parintii seara sa iasa din casa?
        miezule sper ca sti de gluma...

Comment

• Stiu stai linistit,ne mai vedem noi....Sa va anturez bn...

Comment

• Pai cum sa nu ne vedem...Alea doua beri?

Comment

• Frumos frumos frumos frumos la mioveni.Acum imi pare rau ca nu am mers cu loganul meu la mama lui acolo.Cred ca ar fi vrut s-o revada.Data viitoare cedez postul de copilot al lui fica altcuiva. !!! Baietii de acolo sunt de nota 10,imi pare bine ca v-am cunoscut,si sper sa va simtiti la fel de bine la noi cum ne-am simtit noi la voi.Tweety ramane sa vb in legatura cu ce imi poti furniza tu de acolo....
              http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Cand veniti la noi alea 2 se transforma in 22 (o lada),apropo mi e o lene sa mai dau aia jos...

Comment

• Oricand...Sau vezi cu miezu ca s-a implicat serios...

Comment

• Super tarii baietii ..Nu credeam ca o sa iasa asha bine....Speram ca si la voi o sa fie la fel...

Comment

• Imi pare rau dar sunt nevoit sa ma retrag, din motive personale.

Comment

• Sa te retragi?Din ce mai exact?

Comment

• @avionulnegru: Sincer iti spun ca nu ar trebui sa ne abandonezi, din punctul meu de vedere nu am nimic sa iti reprosez...Ce zici te mai gandesti?
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Originally posted by bogdan 17ee View Post
                            Super tarii baietii ..Nu credeam ca o sa iasa asha bine....Speram ca si la voi o sa fie la fel...
                            Ramine de vazut.
                            Crezi ca ne vom lasa mai prejos? O sa vedeti ca inclusiv baieti care din anumite motive nu au putut veni la mioveni au acelas caracter cu noi, ca doar nu degeaba se spune ca cine se aseamana se aduna.
                            Bogdan chiar ai motive personale,sau te-a suparat careva dintre noi. Sa stii ca dialogul in asemenea situatii este cel mai bun.
                            Last edited by PAULIC; 23 June 2008, 22:43.

Comment

• Mai baieti daca nu ne revenim... Cu siguranta o se ne salutam din mers pe strazi... Asa ca hai sa ne potolim... Si sa revenim la intalnirea de sambata de la Polivalenta

Comment

• Pai cine a zis ca simbata nu ne intilnim la ora si locul stabilit?
                                Rog un moderator sa puna pollul actualizat pentru prezenta.
                                Last edited by PAULIC; 24 June 2008, 00:39.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google