Deja incepe sa se scufunde barca .
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
E barca rezistenta,stai linistit, tine de la 1-2 persoane pana la mii de persoane
Comment
-
Sincer imi pare rau ca s-a ajuns aici . Si asta dintr-un motiv pueril: plecarea la mioveni . Oare nu ne dam seama la varsta noastra ca nu putem multumi pe toata lumea ? Sper sa se razgandeasca si sa revina la sentimente mai bune sau poate omu` chiar o avea probleme , desi ....
Comment
-
Cu ce ne ascundem dupa degete Vitriol? Daca stii tu spune, sau sa spuna el...Era un gest de normalitate din partea mea cand l-am rugat sa se razgandeasca. Nu eu l-am atacat ci el pe mine, postand, dupa ce am facut lista sa mergem la Mioveni, ca urmaresc demult sa ajung ORGANIZATOR (POST PE CARE INTRE TIMP L-A STERS), dupa ce discutasem cu toti in prealabil la intalnire, dupa ce mai amanasem 2 saptamaini ptr ca m-a rugat, spunindu-mi ca vrea sa vina si el dar sta prost cu bani. Nu mai aruncati cu vorbe doar de dragul vorbelor, nu cred ca e normalLast edited by felixb; 24 June 2008, 13:57.
Comment
-
Iar va certati? Nu mai aruncati cu vorbe unii in altii bazandu-va pe supozitii.
asteptati si voi sa vedeti ce are de spus bogdan a.K.A. Avionulnegru.
poate are un motiv care nu e legat de forum sau de membrii acestuia.
Comment
-
@miezu : Dracosule nu cred ca se cerne nimic atata timp cat niciunul dintre noi nu este las , doar lasii pleaca cu coada intre picoare si pe motive nefondate . Tu stii, ca ne mai cunoastem intre noi si nu e cazul de lasitate.
Cestiile astea sunt doar copilarii , timpul le va rezolva pe toate (cum mia mai zis si mie un prieten)
Subiectul cu plecarea la mioveni sa discutat cu mult timp in urmaLast edited by fica; 24 June 2008, 14:05.MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
K-aule nu exagera, chiar nu era cearta asta. Iti dai seama ca Vitriol nu a postat intamplator faza cu "ne ascundem dupa degete", poate a fost influentat, fiind in necunostinta de cauza.Cum de altfel pot fi mai multi, nevazand postul sters de avionLast edited by felixb; 24 June 2008, 14:10.
Comment
-
In cazul asta, vitriol stie mai multe, de ce nu spune pe fata ce are de spus sau nu ne impartaseste si noua despre ce e vorba in propozitie?
eu unul nu stiu despre ce e vorba si mai sunt useri care nu stiu.
intrucat e unn forum public,rog sa se faca publice si motivele,argumentele,opiniile, pererile,nemultumirile.
p.s. s-a resetat poll-ul cu prezenta.Last edited by NerviiMei; 24 June 2008, 14:12.
Comment
-
-
Eu sunt in afara neintelgerii si chiar nu ma pasioneaza aceste discutii si daca as fi avut posibilitatea sa vin as face-o , de as fi fost singur .Dar lasa ca ma intorc eu in bucuresti si voi face in asa fel incat sa nu mai lipsesc . Sper sa nu dispareti ....Last edited by NerviiMei; 24 June 2008, 14:36.
Comment
-
Eu n-am gasit postul sters de avionulnegru. Poate doar l-a editat.
astept sa intre avionul sa ne spuna care sunt motivele lui<daca nu sunt personale sau intime>.
oricum am avut un vis, am atipit in fata calculatorului vreo 5 minute, in care bogdan imi spunea ceva despre motivele lui, dar m-am trezit brusc si nu reusesc sa-mi amintesc ce am visat + eu nu cred in vise.
Comment
Comment