Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa ceva ..... foarte fain...acu va astept si la Regionala la fel de voiosi...
    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
      ar fi frumos sa va si prezentati. pe design di pe kys ii stiu, dar in REST...
      !
      Alooo restu",,sa puneti mana si sa va editati pozele si sa va treceti numele in dreptul vostru ca nici eu nu va stiu pe toti..deci prezentati-va ca asa e frumos si civilizat!

Eu zic NDL ca ar fi mai bine sa vii sa ne cunosti personal la intalniri ...ca restul e CanCan!

Comment

ar fi frumos sa va si prezentati. pe design di pe kys ii stiu, dar in rest...
        golful ala e piesa. l-am vazut la City Mall cu inca unul, golf 5 parca...
        imi place, frumos !
        Mai bine vii des la intalniri. Asa ne-am cunoscut cu totii. E mult mai frumos sa descoperi cum e fiecare decat sa ai totul de-a gata.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• D-apăi asta inseamna sa downloadam pozele si sa le editam, apoi sa le urcam inapoi, umplem serveru'... Sau are balta peste...?
          Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

• auzi bre, daca vrei sa ne cunosti vino la intalniri. tu trebuie sa te prezinti ca asa e normal, civilizat si de bun simt, ceea ce tu nu ai avut mai sus

Comment

ar fi frumos sa va si prezentati. pe design di pe kys ii stiu, dar in rest...
              golful ala e piesa. l-am vazut la City Mall cu inca unul, golf 5 parca...
              imi place, frumos !
              Sunt cateva variante:
              Sa facem o spirala in care filmati sa ne spunem numele/nick-ul de pe forum;
              Sa venim cu placute agatate de gat cu numele, prenumele, nick-ul de pe forum si numarul la pantofi;
              Sa trimitem pe cineva sa vina sa te ia de acasa si sa te aduca la intalniri, cu sampanie si eventual un sezlong cu umbreluta sa nu te bata soarele in cap;
              Sa rugam fotografu sa ne faca poze si din profil, eventual cu numele/nick-ul undeva pe poza;

Si mai sunt cateva ...

NDL te rog sa scuzi loganarii ca sunt prost crescuti si nu se prezinta in poza... O sa rugam fotograful sa faca poze cu sunet...

Este usor sa scrii din spatele monitorului si sa ne atragi atentia ca nu ne prezentam, oare stii ce inseamna sa socializezi, sa te implici si sa te deplasezi la intalnirile noastre? Eu cred ca nu...
              Scuzele sunt binevenite....Este cazul...

Comment

• Ma ofer IO sa va prezint pe toti, dar tre' sa vina omu'...

Moama, va fac o prezentare, de nu va vedeti!
                Event planner

Comment

• Eu zic sa concediem toti fotografii LCB: Ghiaurul...Bogddanel...Thejok3r...etc
                  Numai ei sunt de vina pt ca nu editeaza pozele in photoshop si nu ne pun numele in dreptul fiecaruia
                  Sa trimitem pe cineva sa vina sa te ia de acasa si sa te aduca la intalniri,
                  Recomand userul PCH pt ca este vecin de cartier cu el,,,de fapt si cu tine Skandale

Comment

• Rox, pe mine cand ma prezinti te rog sa nu uiti apostroful dinainte de dada )
                    @B997NDL: te asteptam la intanliri, dar sa nu iti uiti carnetelul si pixul sa ne notezi pe toti .....putem sa te ajutam cu un tabel cu diferite informatii despre toti )
                    sigpic

Comment

• )). Saracu baiat vrea si el sa va cunoasca si voi il luati la suturi))). Boss vino la intalniri si ii vei cunoaste pe toti stai de vorba cu ei si vei afla foarte repede cine sunt. Asa i-am cunoscut si eu si iti spun sicer sunt niste oameni de nota 2000.
                      Stickere Auto-Moto la Comanda

Comment

• ma bucur ca v-am dat subiect de discutie. daca v-am jignit, imi cer scuze.
                        postarea era facuta cu min. 3 litri de vin in bot. nu-mi imaginam ca va face valva. o sa vin si eu, dar din ce am vazut in poze sunt cam batran.
                        dar nu-i nimic, ca voi infiinta ramura geriatrica a logan clubului.

Comment

• Multumim de poze fotografilor
                          @ B 997 NDL, eu vin la unele intalniri cu RATB-ul sau pe jos, pentru ca nu am masina. De ce bat atat drum? Pentru ca toti oamenii astia din club, sunt exceptionali, pentru ca e o atmosfera superba.
                          Anu asta implinesc 4ani in LCB, si prima oara cand am venit, nu stiam pe nimeni, si deodata vad vreo 40 de oameni strnasi la un loc, care discutau, si ma baga in seama in anumite momente. Vino la intalniri, si te vei convinge !
                          Multi imi spun ca sunt nebun...
                          Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...

Comment

• @B997NDL daca nu iti convine situatia vezi ca, oricand iti poti sterge contu si nu te va mai deranja nimeni
                            @on topic: multumesc tuturor fotografilor de poze, apropo nu conteaza varsta pe care o ai, esti de-al nostru esti loganar.... poti sa fiii la pensie si cu nepoti, tot unul de-al nostru ramaiii...
                            @eu sunt beaubere si masina mea este B-208-AAA..... vezi ca sunt un betiv(scandal nu edita nimica te rog)..
                            vii pe la noi si o sa ne cunosti...

Comment

• tuuu..)) pe langa ca esti betiv mai esti sii... ))) nu mai zic eu ca a zis skandal mai sus

pe mine ma amuzi cateodata ))

matheo are barile la refacut ?
                              Last edited by Alexro91; 10 March 2013, 23:36. Reason: Automerged Doublepost
                              Stickere Auto-Moto la Comanda

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google