Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gionik , uita-te putin in urma..La pagina 15 si ai acolo 2 harti ! Poate te lamuresc mai bine !

Numai bine !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by crisneg View Post
      Da...Vii de la tineretului si mergi spre mihai bravu....Si e la un moment dat pe dreapta o strada mai ingusta si prost semnalizata...Acolo faci dreapta si ajungi la polivalenta...Si in parcarile de jos vom fi noi
      Am atasat o mica harta in folosul celor care vor sa vina...Sper sa va ajute
      Attached Files
      http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Ms frumos pt pagina cu cele doua harti. M-am uitat pe cea din g.Earth si eu vb mai sus despre parcarea B. Daca o fi sa ne vedem in parcarea A, o nimeresc eu oricum.

sigpic

Comment

• Felicitarile mele pentru crineg......Pentru noua sa functie de organizator..Sper sa fie bine de acum inante........
          :baoum:Stock sunt, stock raman..:baoum:pana la gratar:sunbathing:

Comment

• Felicitarile mele pentru noul organizator pe care la-ti ales si spor la treaba fara incidente neplacute....
            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Sarut mana KaTaLyn...Va asteptam la noi

Comment

• Stima domnule organizator...Astept sa vedem cum o sa organizezi intalnirea cu noi...
                Succes

Comment

• Stai tu linistit ca are 20 de ajutoare ca sa organizeze acea intilnire.

Comment

• Paulic organizatori suntem toti ...
                    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• ASTAZI 27.06.2008 INTALNIRE LA ORA 22:00 AGIP MUNCII!

Comment

• Are cineva idee si uneltele necesare ca sa imi montez sambata aeratoarele pentru picioare spate?

Le tin in casa de 1 an depomana...
                        EX : + =

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                          Stima domnule organizator...Astept sa vedem cum o sa organizezi intalnirea cu noi...
                          Succes
                          Da tweety...Ne organizam la nivel de grup...Nu dupa capul meu...Si o sa vezi ca o sa va simtiti bine...
                          Last edited by crisneg; 27 June 2008, 19:24.

Comment

• Felicitari crisneg ! Multa bafta in noua pozitie. Sper sa ajung si eu sambata, au avut loc schimbari importante si as vrea sa fiu de fata. Plus ca si-au anuntat atat de multi prezenta. Hai baieti, umplem si cea dea doua parcare ?
                            sigpic
                            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• As mai fi vrut sa zic si eu cate ceva, dar am ramas fara cuvinte.

Comment

• ???????????????????????????????
                                Attached Files
                                Last edited by NerviiMei; 28 June 2008, 07:44.
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google