Vremea frumoasa si multe masini azi la intalnire.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by SUPERCAR View PostSuper marfa intalnirea,ce mi-ar fi placut sa stau si eu in bucuresti sa fi putut veni la intalnirile voastre
Comment
-
Face Fica ce face si vrea sa mearga la shoping. Mie nu imi place badykitul lui Darksid3. Tiganie din vitan. Are toti taximetristi. Nici evacuarea nu-mi place,si in general nu imi place nimic la masina aia. Ce-nseamna asta?.....Nu mai exista deloc patriotism?
Comment
-
Fica te grabeai atat de tare aseara ca pana la urma am plecat eu inaintea ta .
Inca o intalnire de succes.Am ajuns sa ma obisnuiesc cu aceasta expresie si asta nu poate fi decat bine.
AAAAAAAAAAA...!Mi-am adus aminte ca saptamana viitoare merg la mare.AHHHHH la naiba!
Fratilor se vehicula ceva de o padure ,un gratar...Poate nu se face weekend-ul asta pe 5 .Vreau sa vin si eu...EX : + =
Comment
-
Ehh..Am facut ce am facut..Si am ajuns la prima intalnire de la Polivalenta ! Mi-a placut mult ;) .Cateva poze de la mine..:
PS. Parca masina mea arata mai bine acum cu stickerul LC
NUmai bine baieti !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Asa aveam in plan..Dar nu mi-a reusit deloc ! Ce pretentii sa am la sculele mele..Cand in poza se vede ca avea scoasa o boxa afara care m-a eclipsat !Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment