Felicitari inca odata bucurestenilor !
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am resetat pollul.Inca odata felicitari pentru intalnire,si felicitari posesorului de logan albastru cu discuri pe spate , PAULIC din cate am intelesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
Nu stiu,dar arata superb !
sincer mi cam frica de articolu ala din codul rutier "Modificari la sistemul de franare..."Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Multumesc pentru felicitari Cristi_xp. Daca esti in posesia acelui articol de lege de care pomeneai, te rog frumos sa il postezi pentru ca eu nu am gasit nimic referitor la modificari. Am gasit ceva ce se referea la "defectiuni la sistemul de frinare".
PS. Multumesc si lui nea FELIX pentru poze. Au iesit super .Last edited by PAULIC; 10 May 2008, 23:17.
Comment
-
Da,se pare ca stiam io rau .Nu cred ca e nici o problema cu modificarea franelor.Ce pot sa zic ...dau super bine :xPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Felicitari ca a inceput clubul sa se intalneasca, sper sa pot si eu ajunge in sambetele ce urmeaza .
Parcarea asta este in dreapta fantanii (cum vin dinspre aeroport)? Pe partea stanga parca e clubul diplomatilor, daca nu ma insel.
Poate ajung sambata daca se mai tine .
BaftaDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment