Nu-ti fa griji se ocupa el de toata treaba... Doar stie toata lumea ce admosfera face nenea Fic... Ai grija de baieti... Si eu o sa lipsesc sambata asta...
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fica ia zi tata ce si cum stabilim ptr intalnirea de sambata...votati va rog in semnatura
Comment
-
Cel mai important este :
-Sa venim cat mai multi (cu orice mijloc de transport) si sa ne simtim cat mai bine
-Daca nu aveti cu ce venii , puteti posta zona in care locuiti , si se va gasi cineva ca sa va aduca la intalnire
-Putem face orice doriti voi - Legal
-Puteti venii cu cine doriti voi - gagici ,amante ,copii ,bunici ,parinti ,prieteni
-Intalnirea va fii la polivalenta - sambata la ora 16.00
-Poate se va reseta si poll-ul , ca sa putem vota si noi
-Cu propuneri puteti venii si voi
@ Florynelu : Dupa intalnire de sambata , eu ies cu niste gagici la o terasa (6 bucati), te-am sters dupa lista deoarece nu te lasi la mana mea
@ GGI78 : Esti mai cuminte ca mine , iar nu-ti da pace "vecinii" ("vecina de langa casa , niciodata nu te lasa")
@ Crisneg : Poate cand te intorci , sa te puna naiba sa vii fara revizie , sa vezi ce te sparg.....Astept si dovezi
@Tweety : Nimic din ce sa nu-ti placa tie
@ Phanthom : Te asteptam cu mare drag sa vii , sper ca te vei simti bine printre noi , si vom crea un ambient cat mai placut impreunaLast edited by fica; 18 July 2008, 00:24.MotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Comment