Data viitoare cred ca va fi intalnire dubla si sambata si duminica cu cei de la Mioveni
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Frumos de tot, multa lume ( ca de obicei la bucale ) si distractie la maxim...Pacat ca is cazat cu munca la medias...
dar lasa ca weekendul viitor is la bucurestiLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Am ceva indoieli la golurile 3,4 din al doilea meci (pozitie flagranta de ofsaid la Bezme si Florin 77). La golurile 5,6,7,8 am fost furati de Fica care ptr ajutorul dat echipei adverse sa ales cu o super turbina. Eu zic sa facem Apel la federatie ptr rejucarea meciului. Nu se poate domnule sa fi-mi furati in asa hal . Fac mentiunea ca am fost o piesa foarte importanta in angrenajul echipei( varf de mare clasa) reusind 2 goluri de mare efect(noroc cu Stuke).
Comment
-
hmmmm
eu aseara nu m-am distrat ca voi...In schimb am tras la "fiare"
tweety stie
ma bucur ca a fost mijto...Hai la mai multe baieti
Comment
-
N-am avut cu cine... Goluri din corner, bari si euro goluri marcate in poarta lui fica cu un inceput in forta.. Cu un trio ofensiv eu-bogdy-si andrei(felix jr.) am lasat o aparare cu gura cascata cand la primele trei faze era deja 3-0 )) frumossigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
FICA :Nu am fost singurul portar care a luat gol din corner , a mai fost si celalalt portar .Dupa ce am luat eu , sa luat si el dupa mine........
pai cred si eu... Cu asta te multumesti ))sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Salut tuturor! Din pacate nu am putut sa ajung la intalnirea de ieri dar promit k la urmatoarea am sa fac tot posibilul . Printre altele m-am gandit si la un "joc" daca pot sa ii spun asa....Pe care am sa il propun la intalnire.
Anyway....Faceti o treaba excelenta!! Sa stabilit urmatoarea intalnire?
Multumesc.Sanatate multa!
Comment
Comment