Sambata la ora 16 la sala polivalenta...Ca de obicei...Loganclub...Va astept!
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LOGAN CLUB, si atat. Avionulnegru subscriu la ce ai zis cu privire la intalnirea comuna, EU nu vreau sa particip la o intalnire comuna.Cum se face ca dintr-o data suntem buni pentru o intalnire comuna?
Comment
-
bun deci hai sa va zic asa in cuvintele mele ce s-a intamplat in ultima vreme
-la inceput spike si altii au spart gasca si au facut un alt forum, motivele nu mai conteaza, ideea e ca au spart gasca
- "intalnirile" n-au mai fost la fel, multi nu mai stiau ce si cum
- a existat o ura permanenta fata de loganclub.Ro si unii din userii acestui site: a se vedea crististreulea ban, cenzura, etc
- am inceput eu sa fac din nou intalnirile, de dragul astora care habar n-aveau si nu mai stiau ce se intampla
- la cateva zile dup-aia apare "omega", clona a lui spike.
- m-am rugat de ei sa-mi clarifice situatia, se pare ca spike minte cu nerusinare in continuare si isi bate joc de bunatatea noastra
- i-am cerut sa-mi demonstreze ca omega e altcineva si nici pana in ziua de azi nu s-a intamplat. Cu dantes n-am nimic, dar si el la fel, n-a fost in stare sa-mi demonstreze contrariul.
- brusc acuma, cand forumul ala e aproape gol, se vrea sa facem intalnirile la comun, vezi dom'le ca brusc trebuie sa fim prieteni din nou.
ASA CEVA NU SE VA INTAMPLA
- mi-au sters posturile, mi-au dat ban pe forumul lui spike
- motivul? Le-am zis in mod clar ca NU SUNT DE ACORD cu asa ceva, a vrut alt forum alta lume, bine du-te.
- in concluzie eu nu mai intru pe acel site, si nu vreau sa mai aud de spike, chiar daca poate si-a dat seama ca e idiot, si poate vrea sa-si ceara scuze, dar e mult PREA TARZIU.
- intre prieteni, asa ceva NU se face. EVER.
- concluzia mea este in felul urmator:
Eu, in calitate de organizator de intalniri, NU SUNT DE ACORD cu intalnirea comuna inchipuita de spike. SPIKE NU este binevenit din partea mea sambata la ora 16. Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva, dar s-a ajuns.
(n-are rost sa va mai zic de PM, mailuri cu amenintari si altele)
- vreau sa intelegeti ca acel forum s-a nascut din niste interese greu de imaginat, si de aceea eu nu mai pot fi de acord cu existenta lui. Pur si simplu asa ceva nu se poate.
am atasat 2 poze in care vedeti foarte clar ce si cum s-a intamplat.
imi pare rau ca trebuie sa adopt o pozitie asa de aspra fata de aceasta situatie, dar stiti vorba aia : "N-ai cu cine ba...."
imi pare rau ca sunt asa sincer, e felul meu de a fi. Rog ceilalti moderatori sa nu stearga sau editeze acest post, este realitatea asa cum o percep eu.
Va astept loganistilor sambata ora 16 sala polivalenta!Last edited by 555SSS; 20 June 2008, 23:45.
Comment
-
Originally posted by avionulnegru View Postbun deci hai sa va zic asa in cuvintele mele ce s-a intamplat in ultima vreme
-la inceput spike si altii au spart gasca si au facut un alt forum, motivele nu mai conteaza, ideea e ca au spart gasca
- "intalnirile" n-au mai fost la fel, multi nu mai stiau ce si cum
- a existat o ura permanenta fata de loganclub.Ro si unii din userii acestui site: a se vedea crististreulea ban, cenzura, etc
- am inceput eu sa fac din nou intalnirile, de dragul astora care habar n-aveau si nu mai stiau ce se intampla
- la cateva zile dup-aia apare "omega", clona a lui spike.
- m-am rugat de ei sa-mi clarifice situatia, se pare ca spike minte cu nerusinare in continuare si isi bate joc de bunatatea noastra
- i-am cerut sa-mi demonstreze ca omega e altcineva si nici pana in ziua de azi nu s-a intamplat. Cu dantes n-am nimic, dar si el la fel, n-a fost in stare sa-mi demonstreze contrariul.
- brusc acuma, cand forumul ala e aproape gol, se vrea sa facem intalnirile la comun, vezi dom'le ca brusc trebuie sa fim prieteni din nou.
ASA CEVA NU SE VA INTAMPLA
- mi-au sters posturile, mi-au dat ban pe forumul lui spike
- motivul? Le-am zis in mod clar ca NU SUNT DE ACORD cu asa ceva, a vrut alt forum alta lume, bine du-te.
- in concluzie eu nu mai intru pe acel site, si nu vreau sa mai aud de spike, chiar daca poate si-a dat seama ca e idiot, si poate vrea sa-si ceara scuze, dar e mult PREA TARZIU.
- intre prieteni, asa ceva NU se face. EVER.
- concluzia mea este in felul urmator:
Eu, in calitate de organizator de intalniri, NU SUNT DE ACORD cu intalnirea comuna inchipuita de spike. SPIKE NU este binevenit din partea mea sambata la ora 16. Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva, dar s-a ajuns.
(n-are rost sa va mai zic de PM, mailuri cu amenintari si altele)
- vreau sa intelegeti ca acel forum s-a nascut din niste interese greu de imaginat, si de aceea eu nu mai pot fi de acord cu existenta lui. Pur si simplu asa ceva nu se poate.
am atasat 2 poze in care vedeti foarte clar ce si cum s-a intamplat.
imi pare rau ca trebuie sa adopt o pozitie asa de aspra fata de aceasta situatie, dar stiti vorba aia : "N-ai cu cine ba...."
imi pare rau ca sunt asa sincer, e felul meu de a fi. Rog ceilalti moderatori sa nu stearga sau editeze acest post, este realitatea asa cum o percep eu.
Va astept loganistilor sambata ora 16 sala polivalenta!
Comment
-
Ai dreptate dar sincer cred ca nici n-are rost "sa curga atata cerneala".
E simplu si clar - au vrut altceva, si-au facut altceva. N-am avut noi coloana vertebrala verticala (parca asa ziceau) dar uite ca aici e baza si la ei bate vantul rau de tot. Sa fie sanatosi si sa-si faca daca "au cu ce".Last edited by iuli81; 28 May 2008, 17:31.
Comment
-
Originally posted by avionulnegru View Post...Cu dantes n-am nimic, dar si el la fel, n-a fost in stare sa-mi demonstreze contrariul..
Pentru a lamuri un pic situatia, trebuie sa amintesc faptul ca ideea de intalniri comune a plecat inclusiv de la bogdan duminica. Ce citesc acum nu vad decat o razbunare. Plus de asta, felul in care ai reactionat (cerand date personale) prin prisma locului tau de munca da cel putin de banuit.
Personal am aflat cate ceva noutati pe care nu le stiam, de aceea chiar inainte de a incepe scandalul am vrut sa vorbesc cu cate cineva cu care am avut contre, iar acum din punctul meu de vedere sunt cu constiinta impacata ca macar am intins o mana. Vad ca foarte repede se uita niste lucruri, cum ar fi diagnoze moca la oricine cerea, bani de licente, ajutor dezinteresat, am oferit inclusiv 2 locuri de munca destul de bine platite....(din care mai am unul) dar daca faci greseala sa aperi un prieten (indiferent cine e el) pici de fraier...Asta e.
Referitor la intalnirile LC va doresc succes si macar cele aproape 50 de masini care se strangeau.
Comment
-
Originally posted by dantes View PostCe citesc acum nu vad decat o razbunare. Plus de asta, felul in care ai reactionat (cerand date personale) prin prisma locului tau de munca da cel putin de banuit.
daca nu avea nimic de ascuns, facea un pas in fata, asadar ramane un MINCINOS!
Comment
-
NU STIU EXACT ce sa intamplat dar 2 forumuri inseamna concurenta cine vrea aici bine cine nu vrea iarasi bine nu cred ca are rost sa va certati intre voi pt alti................Iar daca intalnire comuna nu se poate nu se poate si cu asta basta cine vrea vine ci nu nu P.S.este normal ca voi dupa acest forum care sunteti mai vechi sa nu vreti intalnire comuna(ce draku nu se pot intalni suporteri stelei cu cei a lui dinamo la o bere) AVIONULNEGRU are dreptateLast edited by kata dog; 28 May 2008, 20:44.sigpic
Comment
-
Eeeee...Problema este ca exista 2 feluri de a controla o situatie
1 Pozitia oficiala unde toate sunt bune , frumoase si transparente
2 Pozitia din umbra , care de fapt este locul de unde "se conduce" tot si da forma pozitiei oficiale!
Aici s-a descoperit pozitia din umbra si e logic sa "ai" un gust amar!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ideea este ca sa nu se poarte '' ura '' pe cei care '' frecventeaza '' ambele intalniri , a nu se crede ca sunt '' spioni '' sau altceva . Mie unu imi face placere sa merg la ambele intalniri nu o fac din obligatie si nici sa duc vestea dintr-o parte in alta ci pur si simplu pt ca sunt posesor de logan care iese la un suc cu alti colegi de forum si care nu este interesat de ''certuri '' sau mai stiu eu ce. Daca am timp merg daca nu , nu !!!.Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
Pe tema spike eu zic sa se discute intr-un topic separat. Acest topic ar trebui sa ramana legat doar de ce ne priveste pe noi loganclub.
despre sp!Ke si intalniri comune cu alteforumuri topic separat. Ce se va mai scrie incepand de aici legat de cine are si nu are dreptate, ca ar fi bine intalniri mai mult sau mai putin comune, certuri cu membri altor forumuri...Se va sterge si se va sanctiona.
multumesc pentru intelegere si sper sa nu avem vorbe la proces!
Comment
-
Eu n-am nimic cu oricine se duce la ambele intalniri v-am mai zis, vreau doar sa intelegeti ca SPIKE nu mai e binevenit din partea mea, cu restul n-am absolut nimic.
in concluzie ne vedem sambata eu mi-am zis of-ul cu situatia asta si aici inchei subiectul.
Comment
-
Comment