Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by avionulnegru View Post
    sambata ora 16, va rog eu mult nu mai propuneti alte locatii si alte ore! Nu putem sa modificam doar pentru o persoana intalnirea a altor (multi)
    De ce sa nu propunem ? Multora ne e greu sa venim sambata la ora aia. Am citit cu atentie posturile oamenilor de pe aici, multi dintre ei noi si mi se pare ca nu li se acorda nicio sansa. Iti zic asta din experienta personala, nu am reusit sa ajung decat de doua ori cu toate ca mi-as fi dorit sa vin mai des. Parerea mea este ca, in calitate de organizator de intalniri, ar fi cu mult mai ok sa apleci urechea la doleantele tuturor. Nu crezi ?
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• Veniti sambata la ora 16 sa discutam despre chestia asta cu schimbatul orei!
      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

• Nu a propus nimeni schimabarea orei sau a locatiei ( cel putin nu eu).Asa ca sa nu ne ambalam degeaba.
        Am spus doar ca daca CUMVA se tine si in alta zi , sa anuntati pe forum. Atat doar.
        Santate

Comment

• Mai baieti....Jumatate au dreptate ....Jumatate nu au ....! Pana cum ne-am intalnit la ora 16 sambata(indiferent de locatie).Cei care au venit si-au facut planurile (la servici cu familie) asa incat sambata la 3 sa fie liber....La fel am facut si eu.NU vrem sa ne certam.E de inteles si varianta celor care nu pot sa vina la ora aia,dar trebuie vorbita problema.Nu aici pe forum k ne e greu sa ne tastam fiecare ideile ci in aer liber.Adica sambata la ora 4
          pt cei care vor neaparat sa ne vedem si in alte zile neoficial...Eventual la o bere suc si alte tentatii....Se poate.DAr aici nu ar trebui sa se supere cei care vin samabata la ora 16 si eventual sa creada k facem alte intalniri pe ascuns.NU!!!....Le facem pt a-i impaca si pe cei care nu pot veni sambata la ora 16.
          nu e batut in cuie....Spuneti-mi daca gresesc....Vreau ca toata lumea sa fie multumita
          http://www.loganclub.ro/forum/montez...tml#post273931

Comment

• Eu zic sa ne intalnim si sa ne omoram intre noi!Cine ramane in viata poate sa decida!Super tare nu???

Am ce am si eu dar poate ar fi mai usor sa se faca un poll .......

10..............16............20.............NEVER
            EX : + =

Comment

• Salutare baieti, ma bucur pentru voi!

Comment

• @ b45gao : eu sigur raman in viata si parerea mea va fi : la ora 16 sambata la polivalenta si separat de asta, cum mai fac unii dintre noi de ne mai intalnim inafara de sambata, promit ca o sa postam o locatie, ora si data
                MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Multumesc fica.

Comment

• Intalnirea oficiala, pana cand se hotaraste altceva, ramane la ora 16, sambata la sala polivalenta.

p.s. din pacate istoria se repeta.....sper sa nu am dreptate.
                    Last edited by NerviiMei; 12 June 2008, 01:07.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

• Te inseli, Andrei. Nu se va repeta.

Comment

• Daca ne intalnim in alta zi nu inseamna ca punem tara la cale. Iesim la terase, baruri si gagici . (unii dintre noi suntem prieteni buni la care ne-am cunoscut aici in "Logan Club")

Nu urmarim un scop anume cum au facut altii care nici nu ai cunosc si nici nu vreau, eu tradatorii nu suport si nici persoanele care o ard in mai multe locuri deodata si incep niste certurii fara rost pe forumul acesta

Daca gresesc in cea ce am zis mai sus va rog sa ma contraziceti, daca aveti ce
                        MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Total de acord cu Fica......Astept data si ora)...
                          Last edited by teC MCD; 12 June 2008, 01:49.
                          :baoum:Stock sunt, stock raman..:baoum:pana la gratar:sunbathing:

Comment

• Ma bag si eu aiurea , ce ziceti sa gasim un teren unde poate incingem un fotbal ,
                            asta pt intalnirile din cusul saptamanii . :P

Comment

• La fotbal ma bag si eu dar gasiti voi teren, si neaparat seara

Comment

• Eu intru in poarta. Sigur nu mai da nimeni gol la suprafata pe care o ocup.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google