Originally posted by avionulnegru
View Post
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mai baieti....Jumatate au dreptate ....Jumatate nu au ....! Pana cum ne-am intalnit la ora 16 sambata(indiferent de locatie).Cei care au venit si-au facut planurile (la servici cu familie) asa incat sambata la 3 sa fie liber....La fel am facut si eu.NU vrem sa ne certam.E de inteles si varianta celor care nu pot sa vina la ora aia,dar trebuie vorbita problema.Nu aici pe forum k ne e greu sa ne tastam fiecare ideile ci in aer liber.Adica sambata la ora 4
pt cei care vor neaparat sa ne vedem si in alte zile neoficial...Eventual la o bere suc si alte tentatii....Se poate.DAr aici nu ar trebui sa se supere cei care vin samabata la ora 16 si eventual sa creada k facem alte intalniri pe ascuns.NU!!!....Le facem pt a-i impaca si pe cei care nu pot veni sambata la ora 16.
nu e batut in cuie....Spuneti-mi daca gresesc....Vreau ca toata lumea sa fie multumita
Comment
-
@ b45gao : eu sigur raman in viata si parerea mea va fi : la ora 16 sambata la polivalenta si separat de asta, cum mai fac unii dintre noi de ne mai intalnim inafara de sambata, promit ca o sa postam o locatie, ora si dataMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Intalnirea oficiala, pana cand se hotaraste altceva, ramane la ora 16, sambata la sala polivalenta.
p.s. din pacate istoria se repeta.....sper sa nu am dreptate.Last edited by NerviiMei; 12 June 2008, 01:07.
Comment
-
Daca ne intalnim in alta zi nu inseamna ca punem tara la cale. Iesim la terase, baruri si gagici . (unii dintre noi suntem prieteni buni la care ne-am cunoscut aici in "Logan Club")
Nu urmarim un scop anume cum au facut altii care nici nu ai cunosc si nici nu vreau, eu tradatorii nu suport si nici persoanele care o ard in mai multe locuri deodata si incep niste certurii fara rost pe forumul acesta
Daca gresesc in cea ce am zis mai sus va rog sa ma contraziceti, daca aveti ceMotorSport pentru 402ml.
Comment
Comment