K-ul are dreptate Ady, fa bine si vino la intalniri, sambata ora 16
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ady_p , pe forum se scrie ceva si se intelege altceva. Crede-ma ca si eu m-am simtit in plus si vroiam sa renunt la acest club, doar in urma mesajelor prost intelese, de mine, bine-nteles. Pe unii dintre acesti baieti i-am cunoscut, si crede-ma , ca sunt deosebiti.
Tastele astea sunt de vina. Hai sa ne intalnim sambata viitoare la polivalenta( nu pot eu maine) si sa rezolvam problemele la un suculet fara alcool. N-o sa fii dezamagit.
Am dreptate, baieti?
Comment
-
-
Va salut prieteni mei m-am stikerit pe parbriz :P acum mai am luneta. Are cineva stiker cu loganclub pt spate si poate aduce dupa-masa la intalnire?
Va saluthttp://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png
B-63-AUI Logan 1.4MPI Laureat + Albastru Mineral stock momentan
Comment
-
Hmmmmmmmmmm SONIA CRISTINA, marfa intalnirea.
Sonia mai vine si sambata viitoare ? , Stie careva din voi cu care a stat mai mult de vorba un nr de tel sau id de mess. Oare ce masina ia placut Soniei mai mult ? Aia prima in care sa urcat ?
Imi cer scuze pentru ce am facut pe acolo nu a fost frumos din partea mea, dar e bine ca nu am atras atentia, a fost doar din curiozitate cu 16v sa vad ce poate.
scuze scuze scuze scuze scuze scuze scuze scuze scuze scuze scuze scuze
Nu se mai repeta promit Nu se mai repeta promit Nu se mai repeta promitMotorSport pentru 402ml.
Comment
Comment