Te asteptam vitriol cu scutirea semnata de diriginta si doctor
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Voi sunteti siguri ca e bine sa-i asteptam la Metro Militari ? Acum doua ore am trecut pe acolo si e omor, nu merg semafoarele. Ganditi-va ca vin ceva masini de la Mioveni, pana fac stanga saracii ii apuca plansul. Dupa ce intra in parcare, trebuie sa si iesim, alta belea ... Parerea mea. Ca locatie alternativa as propune prima strada la dreapta, imediat la iesirea de pe autostrada, cea care da in Bulevardul Preciziei (parca asa se numeste respectivul bulevard). Ce ziceti, e ok propunerea mea ?
Comment
-
Esti sigura playmo ? In zona aia eu nu am vazut niciodata valori minime de trafic. Om trai si om vedea, sper sa nu am dreptate.
Comment
-
Asa este.....Duminica nu sta nimeni la cumparaturi pe la METRO dar.....Zona o sa fie aglomerata cand plecam de acolo pt k toti bucurestenii se intorc in Bucuresti....De pe la neamuri...Dar la fel sper si eu sa nu am dreptate
Oricum abea astept sa va cunosc pe toti maine la Polivalenta....E prima mea intalnire ...Sa ma luati incet....Am multe intrebari de pus....Weekend placut tuturor!
Comment
-
Te asteptam, o sa vezi ca o sa-ti placa, e supar faina atmosfera si toata lumea e de gasca. Ne vedem la intalniri.
Comment
-
Originally posted by Stuke View PostDuminica la ce ora???
o sa incerc si eu sa ajung!!!Dar nu garantez nik!
Comment
-
Fica pe unde umbli?
stuke si u ca si vitriol ai nevoie de scutire semnata si aprobata
vitriol daca u crezi ca te-a consultat bine...Poate sa aiba si 50 de ani
ne vedem la 4 baieti
Comment
Comment