As vrea sa vin si eu, tot pentru prima oara !
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
O sa va dezvirginez eu.. cu prima intalnire.. Ca vad ca aveti emotii ) va fac eu rapid prezentarile! Deci la POLIVALENTA la 15:00sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!
Comment
-
Bine ati venit in acest club al pasionatilor de Logan.
Va asteptam Sambata la orele 15.00 Sala Polivalenta !
Comment
-
Originally posted by felixb View PostBa sti clar, ai vorbit cu mine pe aceasta tema si pe langa asta ai si citit la bucuresteni ce sa intamplat la momentul ala...INOCENTULE.
Originally posted by Paulll View PostPoate va faceti timp sa imi raspundeti si mie.Originally posted by Eu4yas View PostAs vrea sa vin si eu, tot pentru prima oara !Originally posted by DomnulK View PostDa se va tine intalneala...Deci te asteptam. Eu cred ca voi ajunge la polivalenta cu loganul de data asta.
Comment
-
Maine lucrez din pacate da mi-as dori sa ajung si eu cu cei 210 caluti putere ( ca sa nu oboseasca ii pun sa traga cate 70 si din cand in cand ii mai schimb intre ei ii mai vand pe aia obosoti si cumpar altii noi )
dc nu ajung distractie placuta.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Zi-i lu' Pacanel ca tre sa te vezi cu "Dani da la Zestar" si scapi usor...
Comment
-
Faceti si voi poze sa vad si eu. Ocupat, sigur nu vin.
Comment
-
Salutare ....Va rog dati-mi un numar de telefon al unui membru LCB (persoana de contact) deoarece un iesean vrea sa ajunga maine la intalnirea voastra...Si ar dorii sa vorbeasca cu cineva inainte...Pt afi sigur ca gaseste locul stabilit multumesc anticipat0.9 tce SL plus
Comment
Comment