Exact ce am spus mai devreme, profitorilor. Acum daca BFF-u nu mai e gata pe mine gramada...poate dam o tura sambata, il luam si pe Stuke
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
OFF: Fratilor, indrumati un biet coleg catre o vulcanizare , service , magazin , de unde pot cumpara inelele alea pt jante , cele care echilibreaza rotile.
P.S Daca se poate undeva prin zona sect 6 nu foarte departe ca nu am timp sa alerg si eventual niste preturiCu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
Comment
-
tu vrei inele de centrare?
cauta pe "patrutuning"< cenzura naibii> pe forum flanse..e unu acolo yoyo_tm.... care are asa ceva destul de ieftin
seba, stiu cand se sterg posturile, dar m-am gandit ca e mai bine asa , far apenalizari ca sa aplanez conflictul. si asa m-a luat playmo la 13-14 ca de ce i-am sters posturile.
Comment
-
hai va rog.....avem alt thread pt "certuri" si vorbaraie multa
Comment
-
Originally posted by B-08-ZIA View Postpozeee....Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
-
Nu, astfel de Loganuri nu primim . NORMAL ca esti binevenit printre noi , dar vezi ca avem o boala grava: cu cat vii mai des cu atat mai mult iti vei canaliza economiile catre modficari la masina Sa nu zici dupa aceea ca n-ai fost prevenit .Last edited by ady_p; 19 February 2009, 22:27.
Comment
-
Primim pe oricine indiferent de situatia materiala,rasa,religie,sex si multe alte!pentru materiale proma foloseste cauta sau la sectiunea bazar!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
Comment