Gionik esti penalizat frate pentru absente nemotivate...
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
hehe..nu mai radeti mai de un biet om ( fara bani de service ). Multumesc lui DAS pentru ajutor , lui Golan91 ptr scule si celorlalti loganisti pentru sfaturi si mistouri ) Glumesc
Hai ca a fost funny ! Am venit in 16 prezoane..am plecat in 15 Sper sa remediez problema )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
dreamster daca esti disponibil Duminica viitoare, poate te alaturi convoiului, cand vom trece pe langa Campina, si mergi cu noi spre BV.
Thejock3r nu a vrut sa vina cu noi, si e mare pacat, o sa piarda ceva deosebit, ca deh, nu vezi tot oricand 20-21 de masini (loganuri + alte masini), mergand in coloana, + distractia care o sa fie pe drum, si in BV.....noi am incercat sa-l convingem, dar daca omul nu vrea si nu vrea.......cu forta nu putem sa-l luam
sigpic
Comment
-
jenica jenica... )du-te tu la BV man..dar ce zici..?Crezi ca n-o sa te mai duci la P NEamt si-o sa stai in casa iar noi o sa ne facem de cap la CET , Carol, Kiss , Ikeea , pe strazi ??? )
Ms Silviule pentru intelegere Sper ca iesirile mele sa nu se reduca cu f mult dupa si sa fiu prezent la toate caterincilesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment