eh..calmeaza-te poate maine iti trece.. si nu mai dai..150-200 lei
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by playmo View Postok andrei. o sa te rog pe tine :P
ideea e ca trebuie niste papuci in special la uch, care nu prea se gasesc. la maneta poti sa legi si firul direct de cel de comanda. la uch e cam riscant, ca da ala de la spalatorie cu aspiratorul si face un contact aiurea si alti bani alta distractie.
Comment
-
Originally posted by Radu_318 View Postmi-am luat si eu masina din service si o sa fiu prezent maine , o intrebare la voi stie cineva pe vreun meserias care imi poate schimba luminile la bord in seara asta ? astept un raspuns ms9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Originally posted by crisnegDa, as ruga pe meseriasii care ne pot ajuta maine cu o chestie 2 , sa isi ia la el cat mai multe seturi, scule, k o sa plece bucuros de acolo, eu din prima dau o bere celui care imi face GEAMUL pe contact fara semnalele din bord, si stergatoarele la spritz, si actuatorul din portbagaj cu butonel ascuns
Da, as ruga pe meseriasii care ne pot ajuta maine cu o chestie 2 , sa isi ia la el cat mai multe seturi, scule, k o sa plece bucuros de acolo, eu din prima dau o bere 2 3
celui care imi face GEAMUL pe contact fara semnalele din bord, si stergatoarele la spritz, si actuatorul din portbagaj cu butonel ascuns
Comment
-
Sper sa pot ajunge si eu maine baieti.Sper sa termin treaba repede ca...uni mai munceste si sambata care este pac-pac!
P.S.-acu ma ocupan cu testat farurile lui taicamiu...le analizez ca poate imi iau si eu...cica sunt facute la noi de Conex...sigpic
Comment
-
Ajung si eu maine, cel mai probabil cu dci-ul sa o vedeti (daca nu se iveste ceva, foarte putin probabil). Azi a fost colantata, a iesit super.
Comment
-
-
si eu vin....daca ma trezesc...o sa-mi pun telefonul sa sune, va dati seama. nu pot rat aintalneala.
Comment
Comment