Cea mai tare faza a fost cand trecut ala si le-a intins 1 ron,si pustiu de era cu ele i-a luat repede
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sa aveti un Paste fericit.dar sa nu bagati prea multa pastrama ca atarna greu si chinuitzi masinile.
soorooooooo cosmine,nasol fotograf esti maaaaaaaa.viatza e naspaaaaaaaa,emonel.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View Postbine spus Cosmin ))). Ei si-au pus special scaunele sa o vada pe tipa in roz, cred ca ii faceau avansuri pana cand.....suddently (dintr-o data)......s-a ridicat in picioare si si-a aratat adevaratele proportii fizice de o dadeau la intors dupa aceea)).
prea tare poza cu stuke si silviu ) foarte reusite pozele, sper sa ne vedem sapt viitoare
Ciocnesc un ou virtual cu toti :P Hristos a Inviat !
Comment
-
asteptau sa vina unu mai naravas sa le calce cu masina ca nu aveau sange in ele sa dea singure cu lama peste vene.
Comment
-
Originally posted by ReBe View PostBai da' totusi... ce faceau pitzipoancele alea pe mijlocul drumului?
Comment
-
pe lame.. se certau care sa ia lamele de la gillette ca sunt mai fiabile in timp.
Comment
-
Uitasem acest aspect, pustiul ala avea lame Gilette iar emonicele aveau dintr-alea Bic cu grad de coroziune foarte avansat las' ca ajung ei majori sa ii vezi la cutite, iatagane cine stie cum or petrece Pastele? :-?
Comment
-
Hristos a inviat! Paste Fericit la toata lumea!!!
Sambata am fost plecat din oras, la "tata socru"...Scuzati absenta...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Stimati colegi...din pacate am avut probleme cu calculatorul si doar azi le-am rezolvat...in sfarsit...ce pot spune...
Sunteti niste baieti de gasca si m-am simtit bine in compania voastra
Drumul de la Otopeni la Intercontinental unde m-am intalnit cu DomnulK (merci ) l-am facut in 15 minute...am fost socat
De asemenea am fost socat de gasca de emmokidse din mijlocul drumului.
Cand mai am drum prin Bucuresti stiu unde sa vin...
Inca o data felicitari pentru intalnire si succes in continuaresigpic
Comment
Comment