If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Bezme.....nu merge asa....ce alte cluburi ai vazut tu, in care sigla sa difere de la masina la masina?In mod normal trebuie sa fie o sigla care sa placa la majoritatea membrilor....iar ca peste tot....minoritatea se supune majoritatii!!!!Pt asta, inatai si inatai, trebuie sa se cada deacord asupra unui format (model), apoi culorile.....si gata, asa apare si sigla.
Parerea mea :P !!!
ca sa nu iasa prea mari discutii... ma gandesc ca fiecare ar putea sa-si puna stikerul preferat.. dar acceasi tema.. aceeas pasiune.. logan!... club! si mai mult.. fiecare poate folosi culoare masinii
NU NU NU )
cred ca de fapt bezme a vrut sa intareasca ideea ca stickerul pe care il are el pe luneta...e preferatul lui )
da bezme...da MC-FREAK
Tu esti unicat...flamanda mica
Sambata daca are cineva bunavointa ma da si pe mine o tura-2 cu masina lui? Valabil numai pentru cei cu 1.4 MPI standard jante pe 15" fara remapare, nimic. Am impresia ca a mea trage foaaaarte prost si pe benzina (numai 99+ de la petrom), nu vrea sa fuga deloc este foarte foarte puturoasa, detalii despre povestea mea in sectiunea "Logan vs.", pe topicul "liniute, raliuri...". Si apoi va dau si eu o tura, sau o conduce care se pricepe mai bine, sunt dezamagit de motorul meu.
pai te cred ,pe tine te costa un drum mai ieftin decat mersul pe jos si acu vrei sa si fuga
paiiiiii........si ce mai vrei sa facem o lista .....hahahaha
Serios ? ... Adica cine ar face suporti cu LoganClub in targ ... O sa dau azi o fuga ... Daca gasesc iau 3 Bucati ( un set pentru Alexyno, unu pentru mine si unu pentru Liviu si Emil ( fiecare cate o piesa )
Ai gasit suporti in Vitan? Poti pune o poza sa vad daca sunt identici?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment