te-ai ajuns harca mica
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sal all,odorog esti coleg cu mine la BGS?..bv nasoala firma dar pe criza asta ce sa faci,nasoala imaginea cu masina am auzit aseara de la skandal ce ai patit si ca gluma ca de..."dar cu stalpul ce-ai avut" bine ca esti intreg am auzit si ca ai avut ceva necazuri la mina imi pare rau dar e bine cand totul se termina cu bine daca vrei si ai timp hai sa vb pe mess nicu28bad... poate ne punem bine pe ici pe colo ce zici?....o zi buna plec sa imi iau salariul ala mare de la firma vb poate diseara la un kiss ceva careva o saminta un suc un micsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Post... o saminta un suc un mic
Sa moara toti dracii ca n-aveti tupeu sa o ardem pe gratar in Herastrau la un fulger
Comment
-
da..mie-mi convine aduc eu gratarul..si punem mana de la mana si luam pe datorie niste cefe..mici..rechini..balene... ..scz de off - daca va intereseaza aceasta actiune putem sa mutam discutia la fulger
App..Nu cred ce se poate in herastrau..dar putem gasi un loc ;)
scz ptr dublu post , dar tin sa va anunt ca discutia referitoare la gratar s-a mutat aici :
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment
-
Peste doua saptamani (sambata 30.05.2009) Erotic Show la Polivalenta .
Comment
-
-
eu ma duc sa arunc cu petarde si oua clocite. sa se "iubeasca" in intimitatea lor nu pe strada...
Comment
Comment